یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت دوخسته نکن توی مهد همچی یادمیدن من برای دخترم رنگ ها شمارش وانگلیسی رنگ وشمارش الفبا وشمارش عدادرویادداده بودم باقران کم کم به این نتیجه رسیدم که زده میشه از درس باید دوره طبیعی اموزش روبگزرونه اونم گام به گام که ازدرس ومشق زده نشه الان 10سلش شده ازدوسال پیش دیگه براش توی درس وانگلیسی گداشتم اختیارش رودست خودش که کی میخاد درس بخونه اصلا سخت نگرفتم الان میبینم هم ازنظردرس بهترشده وخودش علاقه مند شده به یادگیری انگلیسی ودرس خوندن
میفرستم عزیزم سال دیگه میره میخوام یکم زودتریادش بدم که بااین فضاآماده باشه...وگرنه سال دیگه بایدبره ...
عاره پیش دبستانی خیلی خوبه منم اوایل میخواستم ننویسم به حرف اطرافیان ک بدرد نمیخوره و فقط بازی میکنن.ولی الان ک میره میبینم چه خوبه مچ دستش کلی قوی شده و راحت تکلیف هاشو انجام میده و کلی چیز یاد گرفته😊
تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️