2777
2789
عنوان

مامانای که بچه پیش دبستانی ،یادبستانی دارن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 72 پست
ولی الفبا خوب نیست بره اول به مشکل بر میخوره چون نوع تدریس فرق داره بچه قاطی میکنه.

منم دقیق میخوام همینوبدونم ازآموزشون سردرنمیارم بچه کوچیک مدرسه ایی هم دورورم نیس بپرسم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دوخسته نکن توی مهد همچی یادمیدن من برای دخترم رنگ ها شمارش وانگلیسی رنگ وشمارش الفبا وشمارش عدادرویادداده بودم باقران کم کم به این نتیجه رسیدم که زده میشه از درس باید دوره طبیعی اموزش روبگزرونه اونم گام به گام که ازدرس ومشق زده نشه الان 10سلش شده ازدوسال پیش دیگه براش توی درس وانگلیسی گداشتم اختیارش رودست خودش که کی میخاد درس بخونه اصلا سخت نگرفتم الان میبینم هم ازنظردرس بهترشده وخودش علاقه مند شده به یادگیری انگلیسی ودرس خوندن 

میفرستم عزیزم سال دیگه میره میخوام یکم زودتریادش بدم که بااین فضاآماده باشه...وگرنه سال دیگه بایدبره ...

عاره پیش دبستانی خیلی خوبه منم اوایل میخواستم ننویسم به حرف اطرافیان ک بدرد نمیخوره و فقط بازی میکنن.ولی الان ک میره میبینم چه خوبه مچ دستش کلی قوی شده و راحت تکلیف هاشو انجام میده و کلی چیز یاد گرفته😊

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

من مربی پیش دبستانیم 

اول سه رنگ اصلی  زرد قرمز  ابی  

بعد کم رنگ  پرنگ 

بعد  

قهده ای  رنگ دزخت 

سبز رنگ برگ درخت  

نارنجی رنگ خورشید خانوم 

ابی رنگ ابر 

نارنجی  هویج 

فرمز   سیب فرمز 

ابی ابر  

همین جوری هفته  میری جلوو

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
عاره پیش دبستانی خیلی خوبه منم اوایل میخواستم ننویسم به حرف اطرافیان ک بدرد نمیخوره و فقط بازی میکنن ...

آره حتمابایدبرن....کارخوبی کردی ...منم گفتم یکم خونه باهاش کارکنم آمادگی داشته باشه

منم دقیق میخوام همینوبدونم ازآموزشون سردرنمیارم بچه کوچیک مدرسه ایی هم دورورم نیس بپرسم

پس همه چی میتونی یادش بدی جز نوشتن  الفبا.البته مربی پسر من صدای الفبا رو یادشون میده فقط در حد خوندن . مثلا ب رو تشخیص میده.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من مربی پیش دبستانیم  اول سه رنگ اصلی  زرد قرمز  ابی   بعد کم رنگ  پرنگ&n ...

مرصی گلممممم خیلی خوب بود،رنگاروتشخیص میده زبونی ازش میپرسم میگه مثلاموز زرده هرچی که بپرسم رنگشومیگه ولی تونقاشیی باهاش کارنکردم

مرصی گلممممم خیلی خوب بود،رنگاروتشخیص میده زبونی ازش میپرسم میگه مثلاموز زرده هرچی که بپرسم رنگشومیگ ...

مهم تشخیص  بچه اس  

خیلی از بچه ا  اصلا  نمی دونن رنگ  چیه   اصلا کار نکردن 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549