monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1006 عنوان اونایی که به اینستاگرام واردن بیان لطفا 75 بازدید | 8 پست سلام میخام پست کس دیگه ای رو پست کنمراه دیگه ای نداره بجز کپی کردنو فرستادن ب تلگرام وازونجا ذخیره کردن؟کپی کردن ولی فقط لینکش میاد ویدیو رو بازنمیکنه بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1398/10/28 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14440 ینی میخای ویدیو رو سیو کنی؟؟باید برنامه اینستا دانلودر رو نصب کنی تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
honey1373 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4871 اینستادانلودر نصب کن.اگه میخوای ذخیره کنی وبه اسم خودت پستش کنی.سه نقطه بغل پست رو هم بزنی میتونی همونو بزاری استوریت میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
هاانیی عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1631 خانما من میخام تازه اینستا نصب کنم 🤦ولی شماره رو که میزنم کدی شیش رقمی که میاد میزنه تا معتبر چیکارش کنم
alonegirll عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 266 @Instasave_bot توتلگرام،لینکو رواین کپی کنین البته صفحه اش باید باز باشه وگرنه عکسپروفایل میفرسه فقط گل محمدی من،مپرس!به غمدچار چنانم،ک غم دچار من است...
amirali1290 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8 سلام عزیزم . توی مارکت ها مثل بازار یا گوگل پلی دانلود اینستا گرام هست اونو بنصب همون لینکو داخل اون بزن ویدیو رو باز میکنه واست
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1006 ینی میخای ویدیو رو سیو کنی؟؟ باید برنامه اینستا دانلودر رو نصب کنی الان نصب میکنمچجوی بایدباهاش کارکنم بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
honey1373 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4871 خانما من میخام تازه اینستا نصب کنم 🤦 ولی شماره رو که میزنم کدی شیش رقمی که میاد میزنه تا معتبر چیک ... باجیمیل برو به جای شماره.تو گوگل بزن ساخت جیمیل برای اینستاگرام. میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14440 الان نصب میکنم چجوی بایدباهاش کارکنم برنامه رو نصب میکنیبعد همون کپی رو میزنی لینک پست کپی میشهوقتی بری تو برنامه سیو میشه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !