2777
2789
عنوان

مدیریت تیپ شوهرتون (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
اسی ناراحت نشی اما وقتی از تیپ طرف خوشتون نمیاد چرا جواب بله میدید؟

ن از تیپش بدم نمیاد معمولیه

ولی خب دوس دارم بهترم بشه

آدما با ازدواج پیشرفت کنن بد نیس

حتی خودمم دوس دارم خوش تیپ تر شم

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی از تیپش اذیت میشم و بهش میگم مثلا این کت با این شلوار نمیخونه   برو ی چی دیگه بپوش. با ...

من متاسفانه یکم زبونم تنده

بلد نیسم درست یچیو بگم

سخت بود ولی تونستم   
خودت به بهونه های مختلف براش لباس و شلوار و اینا کادو بخر؛ کم کم میشه اونی که میخوای؛ فقط یهو از این ...

ممنون از راهنماییت

میترسم یوقت خوشش نیاد از کادوم

سخت بود ولی تونستم   
اا پس شدنیه از خود راضی نیس همسرم و مهربونه ولی نمیخام فک کنه میخام غرورشو له کنم

همسرم لذت میبره که مطابق میل من باشه، خب ته دلش مشکلی نداره با این قضیه

یادمه تازه که عقدیده بودیم رفتم اتاقش دیدم تماااااام لباساش آبی رنگه! همه رو گذاشتم کنار رفتم باهاش خرید لباس ، رنگایی که دوست داشتم زرشکی و بنفش و آبی خوشرنگ و ...جالب اینه خونوادشم میگفتن وای چه خوشرنگ شدن لباساش، میگفتن اینجوری بیشتر بهش میاد

البته خداییش خونوادش خیلی خوب و بافرهنگن ، دخالت نمیکنن

یا شوهرم اصلا ریش نمیذاشت بعد ازدواج تا الان ریش پروفسوری گذاشته دیگه هم نزده

ولی اگه شوهر شما دلش جور دیگه ای میخواد سخت نگیر بهش کم کمک احتمالا تغییراتی میده

چه جالب همتون با شوهرتون میرین خرید پس چرا ما اینجوریم هرکی خودش میره میخره هیچ کدوممون هم کاری ندار ...

یعنی برات مهم نیس چی بپوشه؟

برای خانوما بنظرم مهم تره

سخت بود ولی تونستم   
همسرم لذت میبره که مطابق میل من باشه، خب ته دلش مشکلی نداره با این قضیه یادمه تازه که عقدیده بودیم ...

اتفاقا منم توی برناممه ک بریم خرید

عقدیم..

دوس دارم برم چن دست لباس ب سلیقه خودم بخرم واسش

سخت بود ولی تونستم   
همسرم لذت میبره که مطابق میل من باشه، خب ته دلش مشکلی نداره با این قضیه یادمه تازه که عقدیده بودیم ...

منم دارم کار میکنم روشوهرم که ریش بزاره ولی یکم که درمیادمیره به قول خودش شیش تیغ میکنه ولی من ریش دوس دارم 🧐😒

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
منم دارم کار میکنم روشوهرم که ریش بزاره ولی یکم که درمیادمیره به قول خودش شیش تیغ میکنه ولی من ریش د ...

منم دوس دارم ولی میگه رئیسمون گیر میده ب ریش!

سخت بود ولی تونستم