2777
2789

سلام بچه ها من روز ٤ انتقال جنين هستم بدجوري كمر درد و درد ساق پا و لگن بعد از انتقال جنين دارم ديگه امپول پروژستورن كه چند روز قبل انتقال تزريق كرديم و برام تجويز نكردن بهرجاش قرص فرنوژست 200 به صورت خوراكي دادن روز اول دوم لك داشتم كه نتونستم با دكتر خودم تماس بگيرم يه متخصصي گفت بهم كه شياف پروژسترون ٤٠٠ از مقعد بزنم دوروز گذاشتم و لك ندارم ولي جاي امپولم هنوز از ٢٤ كه اخرين بار خوب نشده كه هيچ اونقدر درد ميكنه هر روز بدتر ميشه  فكر كنم لگنم هم باشه ساق پام هم كه افتضاحه !! كي اين تجربه رو داشته ؟؟

سلام عزیزم خوبی؟ باردار شدی؟ من الان 7روزه انتقال دادم همین علائمو دقیقا دارم

سلام نه عزيزم متاسفانه بتا صفر بود! قسمت بوده حتما توو اين اوضاع كرونا باردار نباشم! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ باردار شدی؟ من الان 7روزه انتقال دادم همین علائمو دقیقا دارم

ايشالا شما باردار باشي اما من به شخصه تجربه خودم كه اصلا علايم مهم نيست والا من هر علامتي بگي داشتم اما خب باردار نبودم اونقدر كه مطمين بودم ولي خب متاسفانه نشد