2777
2789
عنوان

شما رو به خدا مراقب بچه هاتون باشید

1587 بازدید | 62 پست

سلام. الان که دارم این تاپیک و میزنم حالم اصلا خوب نیست و خیلی ذهنم آشفته است. از همه مادرای فعلی و اینده خواهش میکنم این تاپیک و بخونید تا چشماتون باز بشه و بیشتر مراقب بچه هاتون باشید. به خدا پدر و مادری وظیفه سنگینیه. دیروز با یکی از فامیلای همسرم رفته بودیم بیرون که یه خواهر برادر بودن که هر کدومشون یه بچه کوچیک داشتن . یکیشون یه پسر 4ساله. یکی یه دختر یک ساله. وااای خدا این پسر 4 ساله هر 5 دقیقه میومد از این دختر بچه لب میگرفت دوباره میرفت دنبال بازیش. وااای خدا قشنگ مثل ادم بزرگا. ببخشید واضح میگم قشنگ ل ب هاشو میومد میخورد. و کاملا احساس کردم که از این حرکت خوشش میومد و کیف میکرد. همش میومد تکرار میکرد. و میدیدم که اون بچه یکساله اذیت میشد.  تمام صورتش خورده شده بود. وای خداااا مادرای این بچه ها همینجوری مثل ماست نشسته بودن بی خیال عالم. نگاه میکردن. هیچ کاری نمیکردن. تا اونجایی که من میدونم اینا خیلی خانواده ازادی هستن و احتمال خیلی زیاد جلوی بچه ماهواره و فیلم های نامناسب میبینن یا شاید هم خودشون پیش بچه این حرکات رو انجام میدن( این یکی رو مطمین نیستم).ولی این چیزی که من دیدم قشنگ معلوم بود بچه کاملا این حرکاتو خیلی واضح دیده که داره خیلی حرفه ای تکرار میکنه. قشنگ بلد بود چکار کنه. وگرنه روح بچه معصوم مثل یه لوح سفید پاک و بی گناهه. تا یه چیزی رو نبینه که انجام نمیده. وای خدا اینقدر اونجا حالم بد شد. داشتم دیوانه میشدم. دلم میخواست برم به مادر بچه بگم مراقب بچه ات باش. ولی شوهرم گفت وقتی مادره دید و کاری نکرد یعنی براش مهم نبود. تو دخالت نکن. تو رو خدا جلوی بچه هاتون ماهواره و هر فیلمی نامناسبی نبینین. جلوی بچه رفتارهای جنسی انجام ندید. از  دیروز ذهنم خراب شده. حالم بده. چرا یک پدر و مادر باید اینقدر بی مسولیت باشن؟ الان که اینقدر دارن همه جا اطلاع رسانی میکنن که کودک ازاری زیاد شده مراقب بچه هاتون باشید، مراقب تربیت جنسی بچه هاتون باشید،  چرا یک پدر و مادر باید اینقدر بی خیال باشن؟؟ چرا بعضی ها فکر میکنن بچه ها نمیفهمن؟ بچه ها مثل ضبط صوت همه چی رو ضبط میکنن و روشون تاثیر داره.

حرفت حقه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداآحروعاقبت بچه هامونو به خیرکنه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

حرفت خیلی قشنگه وباهات موافقم 

اینارو یادم میمونه حتما خودم از الان به این موضوع خیلی فکر میکنم وبا همسرم خیلی حرف زدم

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

چقدرواین مسئله حساسم من 

دخترم دوسالشه پسرم هفت سال..تاحالا خواهرشو لخت ندیده موقع مامی عوض کردن میدونه نباید نزدیکمون بشه..زود عوض میکنم براش ....

تی وی از صبح تاشب فقط برنامه کودکه،حسرت یه فیلم به دلم مونده

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

واقعا درسته من یکی از آشناهامون بود میگفت وای توروخدا ببین چه دختر بازی میکنه نیم وجبی ها ها میخندیدن تو پارک پسر 2 ساله لب میگرفت از نی نی کوچک تر از خودش. 

فکر میکنن اینا نمک و روشنفکریه ولیگند تو تربیته افتضاحه... 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند