2777
2789
عنوان

شما رو به خدا مراقب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 62 پست

ولی باید میگفتی، شاید واقعا مادره نمیدونه این کار میتونه عواقب داشته باشه! شاید یه تلنگری میشد، من بودم قطعا میگفتم، الانم باز میشه بگی، زنگ بزن بگو اونجا نخواستم تو جمع مطرح کنم ولی اجازه نده این کار با دخترت بشه و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا راست میگی برای همین من ماهواره رو جمع کردم ازوقتی بچه دار شدم فیلم هم اگه بخوایم ببینیم‌منو همسرم شب که بچه ها خوابن در اتاقشون بسته اس بی صدا میبینیم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

تربیت جنسی پیشکش. پریروز من جلوی آموزشگاه منتظر دخترم بودم . یه پسربچه دو ساله توی شن و سیمان و آهک ساختمان سازی فرو میرفت و درمیومد . فکر کردم تنها اومده یا با پدرش اومده که حالیش نیست چی می کنه .یهو دیدم مادرش هم اونجا وایساده. گفتم خانم بچه چشم درد میگیره .گفت زورم بهش نمیرسه. به خدا میخواستم برم زورم رو هم به مادر نشون بدم هم بچه. آخه ادم اینقدر بیخیال

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

والدین میشینن فیلمای ترکی با بچه ها میبینن بخاطر ی ان سرگرمی و لذت خودشون ذهن بچه رو خراب میکنن بچه ک بد تربیت بشه واقعا در پیری عصای دستتون میشه؟؟؟ اینجور بجه داری ادم اصن بچه نیاره بهتره چون تهش هیچی نیس

کاربر سابقم  

باید تدکر میدادی چون تو بعنوان یک انسان وظیفه داری رفتار اجتماعی نامناسب که باعث آزارت شده رو به طرف گوشزد کنی .من امروز لینک تاپیکت و سعی میکنم جاهای مختلف بزارم تا بقیه هم اگاه شن

شوهرم ی مدتی رو سنپطرزبورگ زندگی میکرد میگفت پله برقی مترو ها خیلی طولانی بود یکی از پله هر وقت ک میرفتیم معمولا تعدادی زوج  ک کم هم نبودن در حال لب گرفتن رو پله ها بودن😁.  که بیشتررشون با بچه کوچیک هم بودن. یعنی طرف سه تا بچه همراش بود. زن و شوهر بودن.  حالا ی مقداری فک میکنم بستگی ب دید و فرهنگ هم داسته باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

منم مثل شما خیلی ناراحت شدم😔

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

حالا جدا از اون مطلب از لحاظ بهداشتی هم دذست نیست...

ویروس منتقل میکنه دهن بچه ی یک ساله 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اما اسی یه تذکر میدادی بد نبود آخه حرکت چندشی بوده یعنی بچه اگه جلو روت جیش میکرد روفرش مامانش ساکت میموند بازم شماساکت میموندی نه قطعا برخورد میکردی اینم باید یه فیدبک منفی نشون میدادی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
وای چ وحشتناک بخدا موهای تنم سیخ شد، بخدا من دخترم ده سالشه میخواستم ب بچم شیر بدم میگفت یوقت بابا ن ...

خدا کنه منم بتونم مثل توباشم

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
آفرین..مطمئن باش داری به هر دوشون لطف میکنی عزیزم

یه نوع حالت ترس عمیق دارم ...شوهرم از دستم عصبی میشه ...پسرم خیلی خوشکله ،میترسم بفرستمش کوچه بازی کنه ..حتی،سوپری نمیفرستم..از ترس بچه های دیگه گذاشتمش،غیرانتفاعی مدرسه ی ۴۰نفره....

شوهرم همش بم حرف میزنه ،میگه ترسو بار میاد ولی نمیتونم باخودم کنار بیام ..میگم فعلا کوچیکه باید خیلی مراقبش باشم هروقت به سنی رسید که تونس از خودش دفاع کنه خیالم راحت میشه

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!