2777
2789
عنوان

شما رو به خدا مراقب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 62 پست
والدین میشینن فیلمای ترکی با بچه ها میبینن بخاطر ی ان سرگرمی و لذت خودشون ذهن بچه رو خراب میکنن بچه ...

منم از زمانی ک دیدم دخترم داره بزرگ میشه شبکه ی جم رو کلا قطع کردیم ، بااینکه منم مثل بقیه خانما ب فیلماش وابسته بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرشوهرم جلو بچش سوپر میبینن خدا سر شاهد بچه ۴ساله خودارضایی میکنه خودم ۱بار دیدم اتاقش بود فشای ناموسی رکیک میده  یعنی درحد ناموسی فشای لات لوت هابهش چندین بارگفتم ولی میخند میگه باباش دوست داره این جوری باشه شوهرمم از اول از خواهرش وتربیت بچش متنفره باهاشون قطع رابطه کردیم

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
یه نوع حالت ترس عمیق دارم ...شوهرم از دستم عصبی میشه ...پسرم خیلی خوشکله ،میترسم بفرستمش کوچه بازی ک ...

کار خوبی میکنی 

ولی زیاد هم حساس نباش بسپارش بخدا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خدا کنه منم بتونم مثل توباشم

ایشالله میتونی ... اگر خودت بخوای. مطمئن باش .

من وقتی میخوام لباس عوض کنم دخترم میاد کمکم درو میگیره ک مثلا باباش نبینه، اگرم یجا اشتباهی باباش رد شد میگم خاک برسرم ندید کهههههه؟ میگه ن مامان خیالت راحت بابا اصلا هواسش نیست😂

ایشالله میتونی مطمئن باش من وقتی میخوام لباس عوض کنم دخترم میام کمکم درو میگیره ک مثلا باباش نبینه، ...

اتاقتون جداست از بچه ها؟

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

اره به خدا ماهواره خیلی روی بچه ها رو باز کرده.من که از روز اول نزاشتم بیاد تو خونه ام. شوهرم اولا دوست داشت ولی یکی دوبار خونه خواهرش رفت  اصلا عصبی شد به شوهر خواهرش میگفت جمع کن. به من میگفت اشتباه میکنه خواهر من جوونه تو شهر غریب از صبح تا شب تنها و و خونه داره. خدای نکرده اینا روش اثر میذاره. من هم نمیتونم مستقیم به شوهرش بگم. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شوهرم ی مدتی رو سنپطرزبورگ زندگی میکرد میگفت پله برقی مترو ها خیلی طولانی بود یکی از پله هر وقت ک می ...

آخه ما چیمون مثل خارجی هاس که این یکی باشه 

بچه ی ابتداییشون عاشق همکلاسی میشه ولب میگیره 

دوره ی دبیرستان حتما رابطه جنسی دارن 

اونیکه رف دانشگاه و هنوز باکره س رو مسخره میکنن ..

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

ببین من اگه اونجا بودم مادره رو ریز ریزش میکردم همین الان زنگ بزن بهش بعضیا شوتن بقران انقدر بیخیال بی وجدان اه اه اه

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
آخه ما چیمون مثل خارجی هاس که این یکی باشه  بچه ی ابتداییشون عاشق همکلاسی میشه ولب میگیره  ...

منم همینو میگم بسته ب فرهنگه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
والا توی اتاق خودش میخوابید ولی از وقتی داداشش ب دنیا اومده چون تختشو گذاشتم جفت تختم اونم میاد تو ا ...

باید برااونم یه فکری بکنی دگه

نمیشه گفت حتما فیلم میبینن . شاید به بچه یاد دادن بوسیدن فقط با لب باشه

مثل خواهر شوهر من که خودش و شوهرش خیلی خیلی مذهبی ان ولی به بچه 5 ساله شون از کوچیکی یاد دادن هر وقت هرکی بهش میگه بوس بده لب هاشو غنچه میکنه و میزاره به لب های طرف !

مرد و زن هم نداره

ببارها تشویقش کردن که برو دایی رو بوس کن. شوهرم منم خواسته لپ بچه رو بوس کنه ولی خواهر زاده اش لب گرفته براش   .. شوهرمم پس کشیده و دیگه طرف بوسیدن این بچه نمیره!

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم