2777
2789

منم مثل تو دو سال با ی پسری بودم ک از هر لحاظ ازش سرتر بودم.بعد دوسال شروع کرد بهونه گرفتن ک تو خیلی مذهبی هستی و روزه چیه .مشروب میخورد منم باهاش تموم کردم بعدشم ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش منو ولی اشتباه کردی و هنوزم متاسفانه بهش حس داری با این همه عشق ازش نوشتی خیلی اشتباه بدی کردی😭😭😭😭

منم شرایطم همین بود هزار بار بدتر خانواده عشقم بسیار بازتر از دوست تو هستن ولی منو پذیرفتن اولش اظثضطراب آور بود ولی شد کاش اینکارو نمی کردی💔

ببخش منو ولی اشتباه کردی و هنوزم متاسفانه بهش حس داری با این همه عشق ازش نوشتی خیلی اشتباه ...

الان چون تو زندگیم شرایطی پیش اومد ک گذشته یادم اومد وگرن اصلا حسی ندارم

انگار تهی شدم....حتی همین الان

اره اعتقادی شبیه همیم ولی اخلاقش باب طبع من نیست

ینظرم چون عشق رو با یکی دیگه تجربه کردی و عاشق اخلاق و رفتار معین بودی الان همسرت اخلاقش به دلت نمیشینه  

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫