2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا بیاین خیلی ناراحتم

1172 بازدید | 93 پست

بچه ها ما چهار تا دوستیم خیلی با هم راحت و صمیمی هستیم هر چهار تامون هم تو یه مجتمع مسکونی زندگی میکنیم همیشه دور هم جمع میشیم یکی از اونا یه جورایی سر گروهه خونه ش با من تو یه طبقه ست اکثرا خ نه ماست حالا شاید روزی ۱۰ دفعه بیاد حتی اگه شو۶رم باشه خونه 

مهمون داشته باشم 

یا خواب باشم حموم باشم در هر صورت میاد یعنی در میزنه یکی بلاخره باز میکنه و اونم اینقد دیگه صمیمی شدیو بدون تعارف میاد 

خلاصه عصر همه خونه من بودن اش درست کرده بودم بعد اینکه خوردن ایشون رفتن خونه خودش بچه ها هم رفتن گفتن ۵ دقیقه میریم خ نه ش و بعدش میریم 

رفتن و منم حدودا ۱۵ دقیقه ظرفا رو جمع و جور کردم و رفتم خونشون  اینم بگم من شاید ماهی ۳ یا ۴ دفعه اونم سرپا برم و بیام من بچه دارم ولی اون نه 

خلاصه رفتم و تا من رسیدم گفش بچه ها میخوام کادامو بکنم خیلی کار دارم شناها اینجایید نمیتونم کارام مونده 

شما ها برید  یه ساعت دیگه بیاید البته اسم اون دوتا دوستام و گفت مثلا عسل و سحر یه ساعت دیگه بیاید چند باری تاکید کرد خیلی هم اسرار میکرد که باید حتما بیاید 

خلاصه 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حجم از ارتباط با دوستان برام قابل تصور و پذیرش نیست. پس حریم زندگی آدم چی میشه.

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.خودت میگی اون دم به دقیقه میاد ولی شماکه میری بهونه میاره خب عزیزم مشکلت اینجاس باخودتم تعارف داری دفعه بعد که زنگ زد بگو کار دارم شوهرم خونس دوس نداره کسی بیاد.مشکلتون نه گفتنه عزیزم

بعدش منم با اونا اومدم بیرون و دوباره تو راه رو به دخترا گفت یادتون نره بیاید 

خودمم میزنگم بهتون گوشیارو سایلنت نکنید بیاید حتما 

بعدش اصلا یه تعارفم به من نکرد منم اومدم خونه ناراحت بودم ولی گفتم شاید زنگ بزنه بعدش فهمیدم که اونا اوندن اصلا زنگ نزد منم بهش اس دادم

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁