2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا بیاین خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم از این به بعد ما دوست نیستیم فقط همسایه ایم  اونم جواب داد خیلی بچه ای  من به خاطر ...

چ بی تربیته این خانومه

رک گفته به خاطر اینکه بچه داری و خونمو تازه تمیز کردم

والا خیلی ساده ای راش نده دیگه خونت

باچشمای خودم دیدم همین دوست و دوست بازی تو ی مجتمع زد زندگی ی خانومیو داغون کرد.حواست خیلی به ارتباط ...

اتفاقا خیلیا گفتن این حد و حدود نمیشناسه اما میگفتم بیکسه شوهرشم نیست البته مطلقه بود خیلی همیشه خودم اشوب بودم چون با شوهرم خیلی بی رودروایسی بود اکثرا اون که میومد شوهرم به بهانه های مختلف یا میرفت اتاق یا بیرون 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

منم ی دوست این مدلی داشتم خ بیشعور بود خودش میومد خونه من میرفت  من شاید ماهی دو ماهی یبار میرفتم ی لیوان اب دستم نمیداد  3 سال باهاش قهر کردم  بزور اومد اشتی  باز دیدم  همون  خر سابقه  دوباره  باهاش بهم زدم واسه همیشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چ بی تربیته این خانومه رک گفته به خاطر اینکه بچه داری و خونمو تازه تمیز کردم والا خیلی ساده ای راش ...

بخدا همیشه کاراشو که میکرد برای چای و اینا میومد خونه من میگفت من خونم و تازه تمیز کردم 

منم میگفتم منم بچه دا م بلاخره باید به اونا نهار بدم اینم روش 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

بخدا اگه گسی اینطوری به بچه هام وخودم بی احترامی کنه دیگه تا عمر دارم محل سگ هم بهش نمیذارم اگه جای تو بودم اس نمیدادم منتظر میموندم بیاد خونم و از دم در مسه اشغال پرتش میکردم بیرون 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
من اگه یکی بخاطر بچه هام اینجوری حرف میزد کلا کات میکردم این چه دوستیه

خیلی هم ادعاش میشه که بچه هامو دوست داره اما دلمو بدجور شکست به شوهرم میگم میگه بخدا صدقه میدم ازش راحت شیم من همیشه فکر میکردم خونه همسایه این اینقد که راحت نبودم تو خونه خودم 

بخدا اگه گسی اینطوری به بچه هام وخودم بی احترامی کنه دیگه تا عمر دارم محل سگ هم بهش نمیذارم اگه جای ...

خیلی دلم پر بود چون واقعا ازش انتظار همچین کاریو نداشتم