2777
2789
عنوان

راهنمایی برای کار و یا هنر خانگی ...

178 بازدید | 10 پست

سلام دوستان...ممکنه بهم یک کار و یا هنر خانگی معرفی کنید که هم درآمد داشته باشم و هم به زندگیم برسم

خدایا ممنونم بابت این همه لطفی که بهم کردی.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زمان بره ولی جواب میده.... ریاضی و فارسی و کلا درسای مهمه یکی از پایه های ابتدایی رو خوب یاد بگیر، بشو معلم خصوصی.... 

چون الان دیگ والدین مجبورن، برا بچاشون معلم خصوصی بگیرن

بافتنی هم خوبه

راستش مدتهاست تو ذهنم این بود که برم دوره های کیک و شیرینی و دسر و یاد بگیرم و تو خونه کیک خونگی بپزم ...ولی حامله شدم و بعدم بچه و ...تا اینکه فهمیدم جاری م این کار  رو کرده...دیگه فک نمیکنم جالب باشه من انجام بدم

یکم زمان بره ولی جواب میده.... ریاضی و فارسی و کلا درسای مهمه یکی از پایه های ابتدایی رو خوب یاد بگی ...

چه جالب ...کلا علاقه به تدریس زیاد دارم...میشه راهنماییم کنید ..خب کجا برم یاد بگیرم به شیوه های امروزی؟ و اینکه آیا والدین قبول میکنن؟

چه جالب ...کلا علاقه به تدریس زیاد دارم...میشه راهنماییم کنید ..خب کجا برم یاد بگیرم به شیوه های امر ...

ببین معلم بودن خیلی حوصله و روان میخاد، تو هم ک بچه داری.... یه معلم پایه ابتدایی بجور و باهاش صحبت کن تا یاد بگیری ازش، باید اگ دانش اموز دورت هستن کتابای سال قبلشونو بگیری و روش مرور کنی، با مدیر یه غیرانتفایی صحبت کن ک معلم یار یکی از پایه هاش بشی، (دوست من همینکارو کرد سال بعد مدیره استخدامش کرد).... 

مربی مهدم میتونی بشی

اینا ک گفتم شاید یه سال طول بکشه ولی خو آینده داره

مخصوصا فصل امتحانا ضمن اینکه هرروز آلودگی هواس بچه ها نمیتونن این حجم درسو بفهمن

ببین معلم بودن خیلی حوصله و روان میخاد، تو هم ک بچه داری.... یه معلم پایه ابتدایی بجور و باهاش صحبت ...

ولی بنظرم کار نکرده رو هم ب کسی نگو حالا غیر شوهرت، چون اگ ب چشم بیای شاید نشه

البته نظر منه ها

ممنونم گیسوی عزیز...حقیقتش من تو دانشگاه همیشه استاد یار یکی از دورس بودم و اووووونقدر شیوه تدریسم راحت بود ک خیلی از دانشجوها میخواستن ک بهشون آموزش بدم ک راستش من قبول نمیکردم ..از طرفی از ترم بهمن میخوام رشته آموزش ابتدایی بخونم ..خودم لیسانس حسابداری دارم