2777
2789
عنوان

شاید چرت باشه ولی دوس دارم بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم مردادماهی یه ده ساله شه..داره میره مدرسه تا دم در سفارش میکنم خوراکی هاتو بذل بخشش نکنی لوازماتم دادی دوستت پس بگیر نگوگناه داشت متدر والا ما گناه داریم..مثلا رفتیم نون بخریم یا خوراکی چیزی تاخونه برسیم نصف نایلون خریدش بخشیده به بچه های سرراهش رفته...منکه نشنیدم تابحال از دست و دلبازی ش نگرانم ازش سو استفاده نشه

الهی و ربی من لی غیرک
واسه کادو خریدن و اینا احساسیه؟یا اینکه واسش مناسبتا مهم نبست 

من خودم شهریورم،نسبت به همسرم خییییلی بیشتر تلاش میکنم ومناسبتهارو براش تاحدتوان خاص برگزار میکنم ولی همسرم خیییلی بیشترازمن ابراز علاقه میکنه وزبانی وعملی نشون میده اینو تو14سال زندگی و7سال ناباروری ومشکلات زیادم بهم ثابت کرد واز نظر عاطفی بهترینه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
من خودم شهریورم،نسبت به همسرم خییییلی بیشتر تلاش میکنم ومناسبتهارو براش تاحدتوان خاص برگزار میکنم ول ...

امیدوارم واسه منم همین شه اینده انشالله تا ابد خوشبخت بمونید عزیزمممم

امیدوارم واسه منم همین شه اینده انشالله تا ابد خوشبخت بمونید عزیزمممم

ممنون عزیزم بیشتر خلصلتها به فرهنگ وتربیت خانوادگی برمیگرده،ولی درکل پسرهای مردادی مهربون وجذاب ومقتدر هستن ماپسر مردادی زیادداریم،انشاالله خوشبخت بشی 😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ممنون عزیزم بیشتر خلصلتها به فرهنگ وتربیت خانوادگی برمیگرده،ولی درکل پسرهای مردادی مهربون وجذاب ومقت ...

واسا منم خیلی احساسیه قد یه بچه ولی کادو و اینا زیاد نمیدونم چون شرایطشو نداشتیم ولی خودش میگه زندگیمو ب نامت میزنم همون اول تا ببینیم ارامش باشه ب نام زدن پیشکش