2777
2789

خانم هایی که کارگر برای کارهای خونه میارید

دائم دارید یا چندوقت یک بار ؟ کلا خوبه یا بد؟ اعتماد میکنید ؟

برنامه ریزی تون چطور هست؟

خانم های شاغل چطور به کارهای خونه هم میرسید؟

لطفا تجربیات تونو بگید مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیاوردم تا بحال

ولی تجربه بد خواهرم بعد چندسال کارگر اوردن بهم فهموند نباید سریع اعتماد کنم.

کارگر رو از شرکت خدماتی میگرفت

کارگره گردنبندشو دزدید خواهرمم با نقشه گردنبند و پس گرفت ولی شرکت اصلا بعهده نگرفت و عذرخواهی نکرد.

اصلا نباید تو خونه تنها باشی.همینطور به یه نفر عادت نکن وو اسرار زندگیت رو در اختیارش قرار نده.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من هفته ای دو بار میاد.روزهاش فیکسه.بد نیست ولی خوبم نیست.خونت تمیزه ولی خوب از خونه من زیاد گم شده البته الان گاوصندوق خریدم طلاهامو جمع میکنم قبل از اینکه بیاد.ولی چون یکبار یکیشون گذاشتم رفتم اومدم دیدم کلی چیز میز برده الان تنهاشون نمیزارم.البته الان یک خانوم دیگه میاد ولی از قدیم گفتند مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍

هر ده روز میاد از صبح تا بعد از ظهر میریزه بیرون و تمیز میکنه پشت گاز و یخچال و اینارو بعد ما ارتفاعیم پنجره هارو خودم جرات ندارم میاد اون تمیز میکنه صد تومن میگیره زن سرایدار‌ساختمونه

یهو دیدی خوردمت😏
هر ده روز میاد از صبح تا بعد از ظهر میریزه بیرون و تمیز میکنه پشت گاز و یخچال و اینارو بعد ما ارتفاع ...

هر روز؟ زياد نيست؟

من با دوتا بچه واقعا يه روز يا نهايتا دو روز در هفته كافيه برام

من هفته ای دو بار میاد.روزهاش فیکسه.بد نیست ولی خوبم نیست.خونت تمیزه ولی خوب از خونه من زیاد گم شده ...

چی برداشته؟مطمئنی؟خانومی که خونه ما میاد صد در صد به دستاگیش ایمان دارم کلا کلید میدم بهش خداروشکر اینجوری نیست 😥

یهو دیدی خوردمت😏
چی برداشته؟مطمئنی؟خانومی که خونه ما میاد صد در صد به دستاگیش ایمان دارم کلا کلید میدم بهش خداروشکر ا ...

ببین از خونه من یک زنجیر و یک مدال و گوشواره جواهر سرویسی و یک گوشواره دیگه و ۱۰۰۰ دلار برده بود

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍