2777
2789
عنوان

خانم هایی که کارگر برای کارهای خونه میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 5910 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالی یه بار واسه خونه تکونی عید  سال اول مادرشوهرم یکیو معرفی کرد که راضی نبودم.. سال دوم زنگ زدم شرکت خدماتی یکیو فرستادن که افتضاح بود..

سال سوم مامانم گفت تو محلشون یه خانومه رو میشناسه که کارش خوبه،  پارسال اومد خوب بود راضی بودم ازش، ان‌شاءالله امسالم بهش میگم بیاد

🖤

هر روز؟ زياد نيست؟ من با دوتا بچه واقعا يه روز يا نهايتا دو روز در هفته كافيه برام

خودم شدیدا تمیزم اینم برای لک هایی که واقعا وقتشو ندارم ظریف تمیز کنم مثل روغن های ریزی که به دیوار یا پکیج میپاشه یا پشت گاز .بالکن.سقف سرویس ها اینجوری مثلا نمیتونم دیگه تمیز کنم میارمش خونه برق میوفته

یهو دیدی خوردمت😏
ببین از خونه من یک زنجیر و یک مدال و گوشواره جواهر سرویسی و یک گوشواره دیگه و ۱۰۰۰ دلار برده بود

چجور اعتماد میکنید لوازم گرون و با ارزشتونو جلو دست غریبه میذارید اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم عجیبه🤨🤥

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
چجور پس گرفت؟؟

در خونه رو قفل کرد زنگ زد بشوهرش الکی باهم میگفتن اره گردنبند گم شده الان پلیس و خبر میکنم.همسایشونم خبر کرد اومد.

اونم گردنبند و انداخت یه گوشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من شاغلم ولی کارهای خونه رو خودم شبها انجام میدم.ترجیح میدم خودم تمیز کنم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

قبلا زياد كارگر ميومد خونم راضي بودم وسايلم هم گم نشد يكي از خانمايي كه ميومد عالي بود بعد زايمان كرد ديگه نيومد بعد اون خيلي كسي به دلم نشسته گاهي به كارگر مامانم ميگم مياد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

البته که بیشترشو گرفتم ازش ولی گفت دلارهامون نرسیده ریخته تو توالت.شوهرم ریال ازش گرفت ولی خوب خیلی کمتر .گوشواره جواهرمو پس نداد گفت من برنداشتم.یکی دیگشون یک انگشتر جواهر سنگین برد.یکی دیگشون یک گوشواره برد جالبه بهتون بگم خونه همه فامیلامون میرفت.از چشمم بهش بیشتر اعتماد داشتم.

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍