2777
2789
عنوان

بچم چهل روزشه راجع به شیر خشک اگه میدونید به خاطر خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست
عزيزم مث خاله ي من

خالت چیکار کرد؟به خدا کتف و کمر نمونده برام بس که نشستم شیر دادم سینه هام گز گز میکنه, فدای سرش بمیرم بچم گریه میکنه عصبی میشم همش گشنست

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت
مزش چطور بود پپتی؟یبوست نشد؟

نه یبوست نشد ، کلا شیرهای این مدلی خیلی خوشمزه نیست پسر من راحت خورد و راحتم وزن گرفت

ولی بچه ی شما هنوز کوچیکه 

به مزه ی شیر خیلی توجه نمیکنه

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یبوست نشد ، کلا شیرهای این مدلی خیلی خوشمزه نیست پسر من راحت خورد و راحتم وزن گرفت ولی بچه ی شما ...

پپتیهم مثل اچ آ برای حساسیته؟

خالت چیکار کرد؟به خدا کتف و کمر نمونده برام بس که نشستم شیر دادم سینه هام گز گز میکنه, فدای سرش بمیر ...

اونم شير خشك ميداد ديگه شير خودشو نداد اما كلا پسر خاله ام خيلي اذيت ميكرد 

منم همین بودم من نه خدا رو شکر اسهال و یبوست نشد ولی قطعا دونه زدن از حساسیته

یعنی شیر خشک معمولی میدادی؟

[QUOTE=120289305]بله من اچ آ ندادم به پسرم بالا میاورد ولی پپتی خیلی خوب بود و بیشتر دکترا تجویز کردن[/QUOTEباشه پس منم برم پیش دکترش ببینم چی تجویز میکنه, دکتر آزمایش یا چکاپ خاصی میکنه؟از کجا میفهمه چجوری که چی میسازه چی نمیسازه؟من فکر کردم باید چندتا امتحان کنم 

[QUOTE=120289305]بله من اچ آ ندادم به پسرم بالا میاورد ولی پپتی خیلی خوب بود و بیشتر دکترا تجویز کرد ...

نه آزمایش نداد ، دکتر از نوع حساسیت بچه متوجه میشه ؛ ی مدت شیر رو میدی اگه دیدی خوب نشد

اونوقت باید ببرید تست آلرژی بدید تست آلرژی هم در مواقعی هست که حساسیت شدیده و شبیه کهیر میمونه

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
بین اون درجات که عدد داره یه خط های بدون عدد هم هست, اونام حساب میشه؟خط ریزارو میگم اونارم بشمارم؟

خب از اولین شماره اندازشو بگیر تا خط یا شماره بعدی...ی چیزم بگم بهت یکی در میون شیرشو کمتر بریز مثلا سه پیمانه شیر واسه ۴پیمانه آب