2777
2789
عنوان

لیستی تهیه کردم از جراحان بینی کم ریسک

| مشاهده متن کامل بحث + 170895 بازدید | 143 پست
دکتر نادریان اصلا خوب نیست ی خانمی بود ک میگفت بینی دخترشو عمل کرده دگ نمیخاد کسی ببینتش هم ضربه جان ...

من خودم با شاهین فتح سامی عمل کردم. نادریان رو تحقیق کردم . هر بینی عمل نمیکنه و اینکه خب پس معلوم میشه مهارت نداره و فقط بینی کم کار میتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب تهران عمل کردم الان تنگی نفس دارم غضروف دررفته بینی کج و ورم اصلا نمیخوابه پره ها یکی بزرگ یکی کوچیک تیغه کج میخوام ترمیم کنم لطفا برای ترمیم کی خوبه راهنمای بفرمائید

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب تهران عمل کردم الان تنگی نفس دارم غضروف دررفته بینی کج و ورم اصلا نمیخ ...

من نمیدونم ترمیم کی خوبه. ولی خودم فتح سامی عمل کردم

در کل امکان نداره عمل کنی و بدون مشکل باشی

اکثرا دچار گرفتگی بینی میشن.خودمم اینجوری شدم.ولی ظاهرش خوبه

سلام.من با فتح سامی عمل کردم. راضی ام

پس می گفتین انگار بینیتون کیپ میشه؟

دختر عموم با مهدی احمدی عمل کرد، بینی اش به شدت انحراف داشت و مشکل تنفسی، بعد از ۵مل خیلی خیلی خوب شده، حتی حساسیت فصلی داشت، برطرف شده

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب عمل بینی کردم الان بینی کج بد مشکل دار تنگی نفس دارم استخوان بدفرم شده پره ها بزرگ یکی کوچیک چه دکتر ترمیم خوبه و باخدا باشه نه اون دکتر حرامخور

پس می گفتین انگار بینیتون کیپ میشه؟ دختر عموم با مهدی احمدی عمل کرد، بینی اش به شدت انحراف داشت و م ...

ببین با هررر دکتری عمل کنی بینی هیچ وقت مث قبلش نمیشه

اگر بینیت قبلا باز باز بوده . بعد عمل میفهمی مث قبلت نیست

چون انقدر داخل رو دستکاری میکنن که ...

یا خوشگلی رو انتخاب کن یا بینی باز باز

ولی من الان مشکل تنفس ندارم. شبا هم راحت با دهن بسته میخوابم

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب عمل بینی کردم الان بینی کج بد مشکل دار تنگی نفس دارم استخوان بدفرم شده ...

والا ترمیم نمیشناسم. من با دکتر فتح سامی عمل کردم. زنگ بزن مطبش بپرس ترمیم انجام میده یا نه. یه جلسه برو مشاوره.

ببین با هررر دکتری عمل کنی بینی هیچ وقت مث قبلش نمیشه اگر بینیت قبلا باز باز بوده . بعد عمل میفهمی ...

خب خدا رو شکر

دختر عموهام پیش مهدی احمدی عمل کردن، خیلی از لحاظ تنفسی راضین، حتی میگن حساسیت فصلی که همیشه داشتن خوب شده، دختر عموم یه انحراف بینی شدید داشت که هیچ دکتری قبولش نمی کرد، ده سال شب ها از نفس تنگی خوابش نمی برد

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب عمل بینی کردم الان بینی کج بد مشکل دار تنگی نفس دارم استخوان بدفرم شده ...

من پیشنهادم دکتر دانشوره من خودم ۱ساله عمل کردم راضیم ترمیم هاشم عالی بوده البته دکتر رجبیان هم تعریفشو شنیدم