2777
2789
عنوان

لیستی تهیه کردم از جراحان بینی کم ریسک

| مشاهده متن کامل بحث + 170899 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسماعیل زارع برای بینی گوشتی کارش افتضاحه اصلا مهارتی نداره نمیتونه نوک بینی گوشتی رو فرم بده خوب گند میزنه به صورت مردم هیچ راهکاری هم برای خرابکاریش نداره مردک احمق

خواهش میکنم برای عمل بینی خوب تحقیق کنید که به حال من دچار نشید پولتون رو تو جیب هر دکتری نریزید چهره خودتون دست هر دکتر از خدا بی خبری ندید لطفا😭💔💔💔

سال ۹۹. اون زمان ۲۳ تومن یا ۲۱ دقیق یادم نیسولی الان فکر کنم بالای هشتاد تومنه

سلام وقتتون بخیر! میشه بگید زمان مشاوره با دکتر فتح سامی بهتون گفتن که چند درصد بینیتون بهتر میشه؟

من با بادکترطاهرنیا عمل کردم خیلی خوب شده البته بینی خودمم خیلی مشکلی نداشت ولی بعد عمل نسبت به قبل عمل عالی شده درضمن من یه نوزادم ۵ ماه داشتم که بعد ۵روز به همه کاراشم خودم رسیدم کلیم ضربه زده به بینیم بچه ولی خداروشکر ‌OK بود

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)