2777
2789
عنوان

خانمها و مخصوصا مامانای ساکن خارج از کشور که خانه دار هستین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آلمانم همراز جان. ممنون خانم طلا جان. ببین چون فکر می کنن تو معذب میشی وقتی هلندی بلد نیستی. بهش بگو من میخوام یادبگیرم کمکم کن... اینقدر توضیح میدن برات تا استعفا بدی :))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من آلمان هستم شاغلم، فعلا به خاطر دخترم خونه هستم، اول برای یکسال درخواست مرخصی کرده بودم، منتهی بعد از تولدش تصمیم گرفتم بمونم پیشش تا کمی بزرگ بشه و منم زمان بیشتری رو کنارش بگذرونم، خیلی هم راضیم از این تصمیمم، البته بابت شغل و زبان مشکلی ندارم، اول همه کارهام رو انجام دادم و بعد بچه دار شدم برای بهتر شدن زبان هیچ چیز به اندازه سر کار رفتن مؤثر نیست، چون مجبوری وظائفت رو انجام بدی و راه دیگه ای نداری، ارتباط با بومی ها هم عالیه، باید پایه زبانت برای همه اینها خوب باشه البته، وگرنه گرامرت ضعیف می مونه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
پارمیدا خواهر تو که احوالات ما رو میدونی تو فیس دیگه! وقت سرخاروندن ندارم. دو روز که پشت سر هم شیفتم میام خونه انگار بمب ترکیده وسطش! دیشبم شیفت شب بودم ولی چون باید ساعت یک میرفتم آوینا رو از مدرسه میاوردم نشد بخوابم. الان ولو شدم توی تخت. آدریانم باباش از سر کار که میاد میره از مهد میاره. دیگه آدریان که بیاد استاد میشیم! خودت که نمونش رو داری میدونی چی میگم
Lilypie Pregnancy tickers
آره عزیزم درکت می کنم. کارهای بیمارستانی خیلی سخته. بچه کوچک هم که واویلا ولی به عنوان یک مادر موفق باید به خودت افتخار کنی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام سلام منم بازی . من شاغل نیستم ولی دانشجویم . تا ترم بعد بیشتر شبیه خانه دارام چون دوتا از کورسهام انلاینه و دوتاش هم ویکند میرم . پس فعلا خانه دارم بیشتر زبان من همینجا خوب شد نه توی ایران . اولش خودم میخوندم و فیلم میدیدم اصلا تاثیر نداشت رفتم سر کار مجبور شد زبانم خودش خوب شه ولی در حد رفع نیاز و جا نموندن . بعدش رفتم کلاسهای زبان مخصوص دانشگاه از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر هر روز . توی سه ماه عالی شد. الانم یه پسر دارم که سه ساله نشده هنوز و ساکن امریکام. داره میشه نه سال که ایران نیستم.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
به به دوستای جدید خوش اومدید . امروز عزممو جزم کردم با دو نفر هلندی حرف زدم فقط چون نصف حرفاشونو نمی فهمم قیافم مثل خنگها میشه خخخخ مسافر جون چقدر عالی که کلاس زبان صبح تا عصر رفتی . کلاس زبان فشرده خیییلی خوبه . من متاسفانه امکان کلاس زبان رفتن رو ندارم چون شوهرم همکاری نمیکنه . هم هزینه کلاس زبان بالاست و هم هزینه نگهداری بچه برای موقعی که من کلاس میرم . برای همین فعلا همون هفته ای دو ساعت رو دارم تا ببینم چی میشه .
همراز جون من مدت زیادی دانمارک نبودم . ولی خوب همین مدت کم راضی بودم . زایمانم هم دانمارک بود که خیلی خوب بود . کلا خدمات اجتماعیشون خوبه . هر چند من در کل اونجا رو دوست نداشتم ولی شوهرم واقعا عاشق دانمارک بود . خخخ . اختلاف سلیقه است دیگه زبانشون خیلی سخته . به نظر من از هلندی خیلی سخت تر بود . ولی اگه داری دانشجویی میری با همون زبان انگلیسی همه کارهات انجام میشه .
پارمیدا خودم که از موقعیت اجتماعیم خیلی راضیم ولی از نظر انرژی برای بچه ها چی بگم. فکر کنم سن میره بالاتر آدم کم صبر تر میشه البته آدریان هم قابل مقایسه با بچگی آوینا نیست اصلا. تخم سگه بچه نیست که! دیوار راست رو میره بالا! از دو سالگی تا حالا دیگه کالسکه هم نمیشینه!!!!!!!! فقط میخواد بدوه با هر کسی که رد میشه هالو و بابای کنه. صبحها که دارم میبرمش مهد یعنی قیافه من دیدن داره. وسط خیابون اون چهار نعل میره منم دنبالش
Lilypie Pregnancy tickers