2777
2789
عنوان

اسم این موجود شوهره؟

251 بازدید | 22 پست

دلم خیلی گرفته...گله دارم اززمین وزمون  

حق من از زندگی این نبود

دوسال ونیمه ازدواج کردم،تاحالا هیچ تفریحی نداشتیم شوهرم تاحالا منو بیرون نبرده.تا دوماه پیش بهم پول توجیبی هم نمیداد

هیچوقت خونه پول نمیذاره که اگه اتفاقی افتاد یا لازم داشتم پول پیشم باشه

هیچوقت بغلم نکرده،هیچوقت ابراز علاقه نکرده

تو زندگیم همیشه حسرت یه حرف عاشقانه یا محبت آمیز خوردم،هیچوقت نیومده پیشم بشینه بتونم دردودل کنم

تاحالا شام یا ناهار نبردتم بیرون...دوسال ونیمه اسم منو صدا نکرده...

بازم بگم یا واسه گریه های امشبم کافیه؟  

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجتون سنتی بود؟

یکی از آشناها معرفی کرد یه مدت دوست بودیم بعد اومد واسه خاستگاری

اون موقع اینجوری نبود  

خودت چی پریدی بغلش کنی. بوسش کنی. عاشقانه حرف بزنی

آره خیلی وقتا وقتی دراز کشیده میرم پیشش بغلش میکنم پاهاشو ماساژ میدم چون پادرد داره،اوایل خیلی بهش ابراز محبت میکردم چه پیامکی چه حضوری

ولی مگه چقدر محبت یه طرفه میشه؟آدم ازپا درمیاد  

هرکی یه جورمشکل داره.شوهرمن همه کارواسم کرده ومیکنه هرچی بخوام فراهمه دست ودلبازه حرفای عاشقانه میزنه محبت میکنه ولی بهم خیانت کرد!همه خوبیاش بخاطر عذاب وجدانش بوده. کدومش خوبه!!؟

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد