2777
2789
عنوان

اسم این موجود شوهره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 22 پست

هر چیزی یه ریشه ای دارع خودت نمیدونی چیشده شاید یه مشکلی پیش اومد شاید براش عادی شدی اتفاقی بینتون افتاده آخه مدا همشون اینطورین یهو قهر میکنین چون تو یه اشتباهی کردی و اصلا هم باهات درمیون نمیذارن انتظار دارن تو هم متوجه بشی

هرکی یه جورمشکل داره.شوهرمن همه کارواسم کرده ومیکنه هرچی بخوام فراهمه دست ودلبازه حرفای عاشقانه میزن ...

نمیدونم عزیزم من خیانت ندیدم وامیدوارم هیچوقت نبینم ولی جفتش یجوری سخته

زندگی بدون هیچ تفریح ومحبتی سخته،دوسال ونیم شوهرت اسمتو صدانکنه....  

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم.شوهرم هردفعه میگه عزیزم قربون صدقم میره میگم اینارو به یکی دیگه م گفته چه فایده ارزش نداره

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

هرکی یه عیب داره.خیانت بدترین دردی بود ک کشیدم یک سال صیغه داشت خونش نزدیک خونه ی من بود زندگی بدون اعتماد چه زندگی میشه

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
هرکی یه عیب داره.خیانت بدترین دردی بود ک کشیدم یک سال صیغه داشت خونش نزدیک خونه ی من بود زندگی بدون ...

چرا جدانشدی؟

چرا جدانشدی؟

موندم مهریه بگیرم با زبون.حداقل دوتاخونه و یه ماشین باید به اسمم بشه.برای ضمانت.اگر دوباره خیانت ببینم راحت بتونم جدابشم

موندم مهریه بگیرم با زبون.حداقل دوتاخونه و یه ماشین باید به اسمم بشه.برای ضمانت.اگر دوباره خیانت ببی ...

امبدوارم دیگه هیچوقت خیانت نبینی♥

امبدوارم دیگه هیچوقت خیانت نبینی♥

امیدوارم هیچ کس نبینه مثل ازدست دادن عزیز درداوره.هنوز طبیعی نشده زندگیم