2821
2789

سلام خانما ببخشید من این روزا تاپیک زیاد میزنم 

میخواستم بدونم خوردن هویچ در ۳ ماه اول بارداری واقعا بده ؟ من ۵ هفته هستم و هیچ علائمی ندارم ن حالت تهوع ن هیچ چیز دیگه 

آب هویچ و خود هویچ مضره یا ن ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ده هفته هستم،هویج نخور دکتر به من گفت به خاطر ویتامین آ خیلی زیادی که داره رو چهره جنین تاثیر منفی میذاره و اینکه یه سریا میگن سقط آوره ولی نمیدونم صحت داره یا نه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

عزیزم هویج وجیگرو بخاطره ویتامین آ زیاد که داره میگن باعث اسیب به جنین میشه نخوری بهتره منم نخوردم ولی زیادم وسواس نداشته باش

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
دوستان لب شكري بودن تو سونو غربالگري هم نشون داده ميشه ؟ 

لب شکری یعنی چی؟؟؟

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
عزیزم هویج وجیگرو بخاطره ویتامین آ زیاد که داره میگن باعث اسیب به جنین میشه نخوری بهتره منم نخوردم و ...

من قبل بارداری چون درس میخوندم هفته ای یک عدد قرص ویتامین A میخوردم یعنی اونم ضرر داره در ضمن نمیدونستم باردارم و جگر خوردم اونم ضرر داره یعنی 

اب هویج میگن باعث میشه بچه لب شکری بشه جگر هم همینطور

من قبل بارداری چون درس میخوندم هفته ای یک عدد قرص ویتامین A میخوردم یعنی اونم ضرر داره در ضمن نمیدونستم باردارم و جگر خوردم اونم ضرر داره یعنی 

من قبل بارداری چون درس میخوندم هفته ای یک عدد قرص ویتامین A میخوردم یعنی اونم ضرر داره در ضمن نمیدون ...

گلم شما اول بارداری هستی سعی کن ازین به بعد رعایت کنی نترس هنوز فندقت لب نداره امیدوارم بارداری سالمی داشته باشی و نی نی سالم بغل بگیری 

من قبل بارداری چون درس میخوندم هفته ای یک عدد قرص ویتامین A میخوردم یعنی اونم ضرر داره در ضمن نمیدون ...

ن ؛ من باردارم از اول آب هويج خوردم ؛ جيگرم يكي دوبار خوردم ؛ حالا دوستان ميگن باعث لب شكري ميشه ترسيدم 

نه عزیزم با یکی دوبار که مشکلی پیش نمیاد بعدشم شما تازه اولشی هیچی نمیشه نترس مادرشوهرم میگفت من همش توبارداریم میخوردم خداروشکر بچهاشم همگی سالمن اینا احتمالات که میدن سعی کن از این به بعد رعایت کنی 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤