2777
2789
عنوان

سوختگی با آب جوش

1226 بازدید | 11 پست

سلام.. دختر 9 ماهم پاش با چایی سوخته بردیم پانسمان کردن الان 4 روزه هروز پانسمان میشه.. از مروز میخام خودم تو خونه عوض کنم. از کجا بدونم عفونت نکرده؟ جاش قرمزه؟ احساس میکنم خوب نشده.. تا چن روز طول میکشه خوب بشه؟ 

یه چیزی بگم 

اگر پوستتون سوخت فوری نمک بزارین.... البته سطحی سوخت مثلا آب‌جوش یا چایی بخار و روغن نمک باعث میشه تاول نزنه

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزار آب بندازه ما ی دارویی می‌زنیم زود خشکش میکنه دارو دکتر همش آب میندازه زخمو سقز با روغن محلی حیوانی روغن سقز بجوش ن باهم بعد بکش بهتره تا دارو دکتر زودتر جواب میده البته باید حوصله کنی

کاش روز اول تاپیک میزدی....دخترم وقتی یک ساله بود استکان چای داااااغ چپ شد روی سینش از جای گردنش تا وسط شکمش قرمزززز بردیم بیمارستان پانسمانو.... به توصیه یکی از اقوام از روز دوم فقط عسل طبیعی روی قسمتای سوختگی زدم یک لایه زخیم و روش گاز میذاشتم....اصلا جاش نمونده در حالی که دکتر بهم گفت ردش میمونه...تو نت سرچ کنی میاد.

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

سفیده تخم مرغ شنیدم از هر چیزی بهتره

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

روغن حیوانی زدم... از کجا بدونم عفونت کرده یا نه؟ 

نه روغن حیوانی به تنهایی اثری نداره سقز نجوشیده باهاش بجوشون قاطی کن بزن ی حاله میبنده روش زود خشکش میکنه روشم دیگه نبند

عزیزم سعی کن پیدا کنی...رو دخترم تجربه کردم . خدا رو شکر که زدم خواهرم ۳۰ سالشه هنوز رد سوختگی پنج ساگیش روی پاشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤