2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی

464 بازدید | 5 پست

به خواست خدا داریم خونه میسازیم.الان باید کاشی و سرامیک‌و شیرآلات بخریم.اگر فروشگاه بزرگی که بدون واسطه به قیمت خوب جنس میفروشن و کیفیت کارشون خوبه آدرسش و لطف کنید.

تو اصفهان جایی هست که بورس تجهیزات منزل و کاشی و سرامیک باشه؟

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

چه جالب که از اصفهان کسی نیست

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تو پروین که بیای تا به پل سرهنگ رسیدی دست چپت خ عطار چند تا مغازه شیر آلات و این جور چیزا هس قیمتاشونم خوبه.چند تا مغازه قیمت کنید.خ معراجم دست راسته اونم چند تا داره

از تو پروین که بیای تا به پل سرهنگ رسیدی دست چپت خ عطار چند تا مغازه شیر آلات و این جور چیزا هس قیمت ...

مرسی عزیزم.اصفهان جایی بورس این چیزا نیست؟ پراکنده هستن.درسته؟

مرسی عزیزم.اصفهان جایی بورس این چیزا نیست؟ پراکنده هستن.درسته؟

این خ عطار و معراج هر دو طرف چند تا مغازه هستند که شیر آلات روشویی توالت فرنگی گرم کن هود آینه  سینک و بعضیاشون کاشی و سرامیک هم دارند.پاساژ نیستند ولی از اول تا آخر خ کلی مغازه هست.تو عطار بیشتره.ماشینو پارک کنید یه چرخ بزنید و قیمت کنید.ما خودمون خونه صفر خریدیم خیلی چیزا نداشت از اینجا خریدیم.جای دیگه رو نمیشناسم