2777
2789
عنوان

دکتر به نوزاد دوماهم اسپری داده

9418 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دکتر به پسرم اسپری سالبوتامول برای دهانش داده که گفته دوتا پیس باکمک یار بزنم

و اسپری نورمونیکس(سدیم کلراید ۶۵%)

براش ضرر نداره؟؟؟

و شربت ستریزین روزی یه بار ۲ سی سی وچرک خشک کن دوبار هر بار یه سی سی

گفته تاسه روز استفادع کنم خوب نشد ببرمش بستریش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن چهل روژش بوداستفاده کردبده بهش تاخوب بشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

عزیزم متاسفانه این ویروس لعنتی به سن توجه نمیکنه هر کیرو درگیر کنه حال میگیره دوقلوهای منم عرض یکماه چند بار سرما خوردن منم اسپری دادم مجبوری با عوارضش بسازی که وضعیت بدتر از الانش نشه اسپری ها یا کورتونن یا برا اینه که دچار آسم نشن حتما بده انشالله خوب میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

سالبوتامول هم برا اسم و آلرژیه برا اینه که درگیریه سینه تبدیل به الرژیه طولانی مدت نشه بقیه داروها هم مجازن با دوز خاصشون، آخه خدا بچه دو ماهه چقدره که بایستی مریض بشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
بزن خیلی خوبه برای باز کردن برونش

یعنی برای بچه دوماهه خطری نداره؟اخه تواینترنت نوشته بود برای بچه زیردوسال ممنوعه وداروخونه هم گفت واسه چی دکتر اینجور اسپری به بچه داده

نمیدونم اونای دیگه را بهش بده خیلی موقع تنفس سینش صدا میده؟ بعدم ببخشید چرا بچه دوماهه انقدر بد سرم ...

دیروز اره اماالان نه من اصلابچه روبیرون نمیبرم اگرم ببرم ماشین رواول گرم میکنم بعدمیبرمش ولی خودش یه عادت بدداره نمیذاره کلاه سرش کنم بیرون باهزارجون بدبختی میذاره سرش کنم اینقدرسرش تکون میده تابیافتع پیش دکتر که گفتم گفت احتمالا روزی ک بدنیاادمدع چون بچه تربوده گرمش نگرفتن سرماخورده(که اتاقی که بچه هارومیبردن مادربزرگم گفت خیلی سرد بوده به پرستاراهم گفتن که قبول دار نشدن ) این سرماتوش بوده تااینکه این چندروزبدتر شده بخاطراینکه ازروز اول موقع تنفسش ته گلوش یه صدایی میداد وهمه بهم میگفتن داره روده وایناش کامل میشه ولی دکتر گفت بخاطرسرماخوردگیش بوده وگرنه من خیلی بخدامواظبشم کنار شوفاژ وگرمترین نقطه عوضش میکنم حموم یه۱۰روزیه نبردمش ک برف وبارون میادوسردشده هوا فقط تنهاکاری ک حریفش نبودم همون کلاه گذاشتن توخونه بود ک واقعانمیذاره روسریم دورسرش میبندم اونم اینقدر سرش تکون میده تابیافته وجیغ میزنه وگریه میکنه

ممنونم گلم ازاطلاع رسانیتون چندروزه زدید؟

داروشوتا۷روزبقیه تاوقتی خوب شد

ازدکتربپرس اسپری وهرروزی ساعتش فرق میکنه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
عزیزم متاسفانه این ویروس لعنتی به سن توجه نمیکنه هر کیرو درگیر کنه حال میگیره دوقلوهای منم عرض یکماه ...

کوچولوهای شماچندماهه بودن؟واینکه چندروزه استفاده کردید وبعدازچندوقت خوب شدن؟

کوچولوهای شماچندماهه بودن؟واینکه چندروزه استفاده کردید وبعدازچندوقت خوب شدن؟

بچه های من تو هشت ماه بودن این اسپری رو که گفتی ۱ هفته  هر شش ساعت و هر ساعت ۲ پاف و هر پاف ۲۰ ثانیه هر چقدر هم بچه بیقراری کنه بهتر اثر میکنه چون دم و بازدمها قویتر میشن ولی ممکنه دوزش با شما فرق داشته باشه چون بچه کوچیکتره

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
دیروز اره اماالان نه من اصلابچه روبیرون نمیبرم اگرم ببرم ماشین رواول گرم میکنم بعدمیبرمش ولی خودش یه ...

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم امیدوارم زود خوب بشه.دوستان میگن استفاده کردن 

برای کلاهم از این بند دارا بخر که راحت ببندی زیر گلوشو 

کوچولوتم از طرف من ببوس