2777
2789

یه خواب دیدم ذهنم درگیر شده کمک میخوام

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

کاربر تیادا رو صدابزن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب به شوهرم گفتم دوست ندارم از الکی ها بعد شب خوابیدم خواب دیدم پسر عمم که پنج ماه ازم بزرگتره اومده خواستگاریم و داریم ازدواج میکنیم ولی بعد مونده بودم چه جوری به شوهرم بگم من دارم ازدواج میکنم همش میگفتم نه گناه داره دلش میشکنه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

لطفا اگه کسی بلده خواب منم تعبیر کنه

مادربزرگم فوت شده هنوز چهلمش نشده ، دیشب خوابشو دیدم که ما و.بقییه فامیلو جمع کرده ولی دخترداییم که اومد مادربزرگم کتکش زد و بیرونش کرد ،خیلی فکرم مشغوله چرا؟؟؟ وهی میگفت برو نبینمت نیا اینجا 

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
دیشب به شوهرم گفتم دوست ندارم از الکی ها بعد شب خوابیدم خواب دیدم پسر عمم که پنج ماه ازم بزرگتره اوم ...

واسه رابطه جنس هم میگفتم ایی بدم میاد فقط شوهرم و میخوام باهاش باشم بعد دنبال این بودم که بهم بزنم موهاممخیلی بلند شده بود رنگ لایت کرده بودم لایتام طلایی بود 

خوابت تعبیر خاصی نداره . بخاطر اینکه این حرفا زدی احتمالا ناخودآگاه ناراحت شدی. مگرنه خواب مهمی نیست ...

مرسی نه نود و شیش عقد تیر امسال عروسی