2777
2789
عنوان

چرا من خوشحال نیستم

352 بازدید | 23 پست

سلام  احساس معلق بودن بین زمین و هوا رو دارم... نمیدونم چرا اینروزا بدون دلیل خاصی احساس دلتنگی و بی حوصلگی دارم  😩

دخترهای عزیزم خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه💜

منم خوشحال نیستم

مجموعه ای از دلایل دارم

ولی فقط چندتاشونو می تونم یکمی تغییر بدم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارها و وقایع روزانه و ماهانه و سالانه ات را مرور کن ببین چه جاهایی ضعف داشتی یا ممکنه دل کسی را شکوندی و یا هر کار دیگه که ممکنه خدا ازت دلگیر شده وقتی خدا از آدم دلگیر بشه دلمون میگیره و بی حوصله میشیم. تجربه اش را دارم عزیزم برای همین به شما گفتم 🌺

فقط خدا ❤️❤️❤️

منم مثل توام منتها من تقریبا میدونم دلیلش چیه ده ماهه اقدامیم باردار نشدم این ماه بعد نه سال تونستیم خونه بخریم شدیدا افتادیم تو قسط از همون موقع که فهمیدیم شرایطمون میخواد سخت بشه اقدامو قطع کردیم حالا دو روز از موعدم گذشته و علائم بارداری دارم نمیدونم تو این اوضاع باید خوشحال باشم یا ناراحت

منم مثل توام منتها من تقریبا میدونم دلیلش چیه ده ماهه اقدامیم باردار نشدم این ماه بعد نه سال تونستیم ...

ما هم دو سال قبل خونه خریدیم افتادیم تو اقساط و اینا دیگه خسته شدم 

دخترهای عزیزم خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه💜