بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه شوهرلوسی خب باهاش حرف زدی جواب بده. چرا قهر کرده.تاحالا زیاد از خانوادش گله کردی یا بار اولت بود؟ بظرم مشکلی باخانواده شوهر داری خودت حل کنی بهتره. این که دائم به شوهر گله کنی خوششون نمیاد مردا و انگار بیشتر سمت خانوادشون کشش پیدا میکنن.
خب پس اشکال کارت پیدا شد. خودتم شوهرت زیاد بیاد گله کنه از خانوادت اوایل شاید با دلش راه بیای. بعد کم کم خسته میشی. حالا این دفعه اشتی کردین. دیگه گله نکن. بی احترامی کاری هم میکنن خانوادش خودت جوابشونو بده. یا کلا باهاشون بی تفاوت باش
من جات بودم خیلی کم محلی میکردم بهش ولی سعی کن از این به بعد حرف خانوادشو جلوش نزنی بگو اره دوسشون دارم مثل خانوادمن وقتی رفتی پیششون زیر زیرکی یه کاری کن بحث کنن باهات ولی تو هیچی نگو بعد بغض کن بگو مامان اینا چرا اینجوری میکنن با من
تو هم بهش محل نذار از این به بعدم جلوش از خانواده اش گلایه نکن معلومه شوهرت از اون مرداست که تعصب به خانواده کور و کر و فلج مغزیش می کنه. اینا گلایه و درک و درددل و اینا نمی فهمن فکر می کنن خانواده اشون جزو هدایای آسمانی و از طایفه فرشته های الهی هستن
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!