2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر خانواده اش باهام قهره

452 بازدید | 57 پست

چون بهش گفتم باهام بد رفتاری میکنن هیچکدومشون باهام حرف نمیزنن قهرن

اصلا جوابمو نداد پاشد رفت بیرون بعدش اومد رفت سرجاش خوابید منم خیلی ناراحت شدم یکم گریه کردم 

رو مبل خوابیدم الان که بیدار شدیم اصلا بهم توجه نداره 

توروخدا بگین چیکار کنم 

انقدر ضعیف نباش که سریع بهم بریزی و گریه کنی و انقدر خودت اذیت کنی!!

خودت بزن به بیخیالی و خودت مشغول نشون بده

نه قیافه بگیره نه هی خودت بندازه تو دست و پاش 

خانوادش هم محلت نمیزارن تو هم نزار به شوهرتم گلایه نکن 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
انقدر ضعیف نباش که سریع بهم بریزی و گریه کنی و انقدر خودت اذیت کنی!!خودت بزن به بیخیالی و خودت مشغول ...

الان دردم اینه شوهرم بخاطر دردل راجب خانواده اش منو بی اهمیت گرفته در جوابش چیکار کنم 

اگه من بودم کلی با دلش راه میومدم که رنج تو دلش از بین بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهرلوسی خب باهاش حرف زدی جواب بده. چرا قهر کرده.تاحالا زیاد از خانوادش گله کردی یا بار اولت بود؟ بظرم مشکلی باخانواده شوهر داری خودت حل کنی بهتره. این که دائم به شوهر گله کنی خوششون نمیاد مردا و انگار بیشتر سمت خانوادشون کشش پیدا میکنن. 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
اره زیاد گله کردم اونم همیشه همینطوری کرده

خب پس اشکال کارت پیدا شد. خودتم شوهرت زیاد بیاد گله کنه از خانوادت اوایل شاید با دلش راه بیای. بعد کم کم خسته میشی. حالا این دفعه اشتی کردین. دیگه گله نکن. بی احترامی کاری هم میکنن خانوادش خودت جوابشونو بده. یا کلا باهاشون بی تفاوت باش 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
بگو چطوری

من جات بودم خیلی کم محلی میکردم بهش ولی سعی کن از این به بعد حرف خانوادشو جلوش نزنی بگو اره دوسشون دارم مثل خانوادمن وقتی رفتی پیششون زیر زیرکی یه کاری کن بحث کنن باهات ولی تو هیچی نگو بعد بغض کن بگو مامان اینا چرا اینجوری میکنن با من

من جات بودم خیلی کم محلی میکردم بهش ولی سعی کن از این به بعد حرف خانوادشو جلوش نزنی بگو اره دوسشون د ...

عزیزم کار از اینکارا گذشته 

فقط منم بهش بی محلی میکنم

تو هم بهش محل نذار از این به بعدم جلوش از خانواده اش گلایه نکن معلومه شوهرت از اون مرداست که تعصب به خانواده کور و کر و فلج مغزیش می کنه. اینا گلایه و درک و درددل و اینا نمی فهمن فکر می کنن خانواده اشون جزو هدایای آسمانی و از طایفه فرشته های الهی هستن 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
الان دردم اینه شوهرم بخاطر دردل راجب خانواده اش منو بی اهمیت گرفته در جوابش چیکار کنم اگه من بودم کل ...

همین میگم دیگه 

وقتی میبینی برخوردش اینه حالا دلت خوب نمیکنه هیچی تازه برات قیافه میگیره دیگه نگو خودت واکنش نشون بده

چند روز دیگه روبراه میشه زیاد به دست و پاش نپیچ، گیر نده تا آروم بشه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
میترسم شوهرت خیلی دور شه و ازت و خدایی نکرده.....

بزار دور شه اتفاقا از خدامه بزاره بره شش ساله اب خوش از گلوم پایین نرفته هنوز سی سالم نشده موهام سفید شده