2777
2789

من حقیقتا دارم فکر رفتن به دبیرستان دولتی میکنم برا سال اخر و خب فک کردم که با ماز و اینا فیلم های انلاینش و کلاس های خصوصی و خارج از مدرسه خودمو بیارم بالا و جبران کنم 

بنظرتون برای نهایی خیلی خوب و معدل کارنامه خوب چه چیزی بیشتر جواب میده؟ کنکور برام زیاد مهم نیست ولی کارنامم چرا 

ماز و... خوبه به شرطی که واقعا بشینی ببینی و باهاش جلو بری

من سمپاد بودم و  دوازدهم رو  کلا مدرسه نرفتم و گفتم خودم بشینم تو خونه بخونم ولی چون شناخت کافی از خودم نداشتم روز به روز افت بیشتری کردم  بخاطر اهمال کاریم 

اول از همه خودتو بشناس ببین میتونی مدیریت زمان درستی داشته باشی یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماز و... خوبه به شرطی که واقعا بشینی ببینی و باهاش جلو بریمن سمپاد بودم و دوازدهم رو کلا مدرسه نرف ...

درسته من سال دهم قبلا از یه اموزشگاهی کلاس انلاین گرفته بودم و نمیدیدم و تو دولتی بودم و کلا حس میکردم وقتمو زیادی سر یادگیری دارم میکشم 

امسالم از یه دبیرستان سخت تر دارم میرم فشار روحی خیلی زیادی وارد میکردن گفتم برم یه غیر دولتیی که یه کوچولو سطحش پایین تره ولی با کلاسای مختلف و اینا جبرانش کنم