2777
2789
عنوان

بیمه یا سپرده برای فرزندان

63 بازدید | 11 پست

امشب خونه برادرم بودم پولای قلکه بچشو باز کردیم 

ازش گرفتمش 500تومن بود گفتم شنبه برم دنباله زنداداشم بریم براش سپرده 10 ساله باز کنیم بریزیم براش تو حساب اما یکم تحقیق کردم دیدم بیمه عمرم مثه همینه

حالا به نظره شما کدوم بهتره؟ ازطرفی اصلا دقیقا نمیدونم بیمه چطوریه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چطوری؟ قابل اعتماد؟ بعدش شرایطش چیه

من بیمه پاسارگاد برا خودم باز کردم 

ماهی ۱۰۰ 

بله دیگه مثلا سن بازنشستگی داره برفرض برا بچه دو ساله سی سال بعدش بازنشسته میشه حقوق و مزایا وپول و... میدم خدایی نکرده برا بیمآ ی های خاص و فوت اینا هم همینطور 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من بیمه پاسارگاد برا خودم باز کردم  ماهی ۱۰۰  بله دیگه مثلا سن بازنشستگی داره برفرض برا ...

ینی مثلا ماهی 100میدی هیچ مزایایی نداره جز اینک 30 به بعد حقوق میدن؟ 

اصل پول قابل برداشت نیست؟ سود نمیاد؟ 

ینی مثلا ماهی 100میدی هیچ مزایایی نداره جز اینک 30 به بعد حقوق میدن؟  اصل پول قابل برداشت نیست ...

پول قابل برداشته هر موقع که بخوای 

۳ سال به بعد هم تساعدی سود می‌ره رو پولت و هرچی بیشتر بذاریش نفعت بیشتره موقع برداشت 

اما اگر بذاریش کامل شه بعدا حقوق و مزایا میده 

ینی مثلا ماهی 100میدی هیچ مزایایی نداره جز اینک 30 به بعد حقوق میدن؟  اصل پول قابل برداشت نیست ...

بانک هم سود نمی‌ده ۲۰ میلیون هم بذاری ماهی ۳۰۰  ب زور