2777
2789
عنوان

ناخن جویدن بچه سه ساله

11822 بازدید | 39 پست

سلام .من یه پسر تقریبا سه ساله دارم  که جدیدا ناخن میجوه همش دست و پاش تو دهنشه  نمیتونم جلوشو بگیره چند روزم هست که ببخشید دست تو دماغ میکنه .منو شوهرم کلا ادمای حساسی هستیم  با بالا ترین سطح  رعایت  تو همه مسایل .واسه همین این کار پسرم شدیدا عصبیم میکنه و نمیتونم تحمل کنم واقعا نمیدونم چکارش گنم تشویق تنبیه  تهدید 😢هیچی افاقه نمیکنه .چکار کنم 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

تنها چیزی که جواب میده بیخیالیه 

بعد دو روز هم از سرش میوفته. ولی اگر ببینه با این کار توجه شما جلب میشه . هی تکرار میکنه. خدا بهت صبر بده. میدونم تو چه شرایطی هستی منم یه دختر 3 ساله دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دندون قروچه میکنم با هزار روش امتحان کردم اخر مجبور شدم فیلم عصب کشی دندون رو بهش نشون دادم گفتم اگه ادامه دادی باید بری دندون پزشک و سوزن میزنن دیگه اصلا انجام نمیده 

خودمم میدونم کارم اشتباه بوده اما واقعا راهی برام نزاشته بود مینای دندونش داغون میشد 

ی عکس از نت دانلود کن که بچه ناخن جویده دستش دارا خون میاد.دیگگگگگه نمیجوه.کاری که من کردم و جواب دا ...

فکر نکنم سنش طوری باشه که بفهمه .بچه شما چند سالشه ؟

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
ی عکس از نت دانلود کن که بچه ناخن جویده دستش دارا خون میاد.دیگگگگگه نمیجوه.کاری که من کردم و جواب دا ...

خدا بگم چیکارت نکنه من جا بچه ترسیدم😭😂😂

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

وقتی این کار رو میکنه هیچ حرفی راجع به کار اشتباهی که داره میکنه نزن فقط سعی کن یه جوری حواسش به کاری دیگه پرت کنی مثلا ماشین  اسباب بازی بده بهش بگو بیا بازی کنیم یا خونه سازی بده بگو بیا  باهاش یه چیز خوشگل درست کنیم

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
دختر منم دندون قروچه میکنم با هزار روش امتحان کردم اخر مجبور شدم فیلم عصب کشی دندون رو بهش نشون دادم ...

اتفاقاخوب کاری کردی حداقل کاراشتباه شوگذاشت کنار

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم