2777
2789
عنوان

كيا هفتهاي آخر باردارين

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 77 پست
حرکات بیشتر پایین هست سکسه و همه چی پایینه

زير معدت هم حس ميكني سرش هست 

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

ممنون عزيزم

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
رحمم درد میکنه به این دلیل که بچه اومده پایین آماده به دنیا اومدنه یعنی خیلی دردناکه خیلی 

منم این مشکلو دارم 36 هفتمه.انقدر دردش شدید بود که فکر کردم درد زایمانه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

نی نی من چند هفته است چرخیده امروز توسونو سرش کامل پایین بودولی با این حال هنوزم رفلاکس معده دارم 😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آجیای میشه یه سوال بپرسم؟ سما اواین سونوتونو کی دادین؟ساک حاملگیرو مشاهده کردن؟؟

شش هفته ساک رو دید هشت هفته قلب 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم این مشکلو دارم 36 هفتمه.انقدر دردش شدید بود که فکر کردم درد زایمانه

واقعا دردش افتضاحه از یه ورم کمرمم دردمیکنه خداکنه بااینهمه درد زایمانمون راحت باشه 

لیوان سرد و گرم بشه میشکنه چه برسه به قلب آدمابا هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشه
واي خيلي سخته

خیلییییی ..ولی خدا کمک میکنه فقط خوبیش اینه اخراش افتاده زمستون.روزا کوتاهن..شبارو میشه کاریش کرد وقت  گذروند..برا منم ۲۹هفته گفت بریچه سی وپنج هفته رفتم گفت سفالیک یعنی برگشنه..بازم طبیعی میشم..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

منکه کلافه شدم 😐

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
واقعا دردش افتضاحه از یه ورم کمرمم دردمیکنه خداکنه بااینهمه درد زایمانمون راحت باشه 

ان شاالله بچمونو سالم بغل بگیریم.خدایا فقط اینو ازت میخام

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

الهي امين