خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله بچمونو سالم بغل بگیریم.خدایا فقط اینو ازت میخام
منم
همش در فكرم ك خدايا سالم باشه همين
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
منم دکترم گفته شنبه برم ولی شنبه میشه چهار هفتم تو نت هم نوشته پنج تا شش هفته ساک تشکیل میشه،میترسم ...
صبر كن الكي نرو
من هشت هفته قلبش ديدن
٦ هفته ساك و زرده
منم دکترم گفته شنبه برم ولی شنبه میشه چهار هفتم تو نت هم نوشته پنج تا شش هفته ساک تشکیل میشه،میترسم ...
اره زود بری باز میخوان بگن بیا بدتر ادم استرس میگیره منکه بی بی چک زدم مثلت شد دیگه آزمایشم ندادم صبر کروم دوهفته بعد رفتم دکتر
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من هفته ۳۱ باید باشم خخخ خیلی استرس دارم میترسم😁 نسزارینمیکنم نطبیعی دکترا بیان ی راهی پیدا کنن ...
باريكلا
من هفته ۳۱ باید باشم خخخ خیلی استرس دارم میترسم😁 نسزارینمیکنم نطبیعی دکترا بیان ی راهی پیدا کنن ...
راهی نداره من سزارینم هفته بعد عمل میشم از ترس دچار لرزشم
خواهرزادم میگفت خاله بپرم رو شکمت نی نیت دربیاد بیرون میخوای از روش اون استفاده کن😂😂