2777
2789
عنوان

سلام خانما امشب فال میگیرم رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 348 پست
رو وعده هفت خوشحالی دارید  مشکلی دارین ک حل میشه یه مرد میخادبراتون دردسر درست کنه هوشیار باش ...

بگو لطفا استارتر

اون مرد کیههههههه توروخدا کیه؟

اینده خونه میخریم یا نه؟

باردار میشم؟

توروخدا بگو این سه تارو هم بخدا دعات میکنممممم توروقران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاتما برا هممتون میگیرم بخدا دل هیشکی رو نمیشکونم

شاید امروز نتونم براهمه ولی قول میدم حتی شده روزی چنتا بگیرم تموم میکنم همه رو حتی با اینکه بیشتر از ۴۰تاشدین

فقطصبر کنین

پیامارو کم زیاد نکنین و نپزسبن مال من چیشد تا صفحه الکی جلو نره و من برا همه ب نوبت انجام بدم

همه درخواستا هم قبول میکنم چشم

فقط برا ارامشم یه دونه صلوات بفرستیذ و صبور باشبد

نه بابامنکه چیزی نمیگم خودمم به اسی درخواست دادم برام فال بگیره،کلااین جورتاپیکاممنوعه میترکونن

اهان اخه فک کردم شما گفتی بترکونینش😅

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

اسی من من😢افسانه مادرم فاطمه

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
رو وعده هفت خوشحالی دارید  مشکلی دارین ک حل میشه یه مرد میخادبراتون دردسر درست کنه هوشیار باش ...

اون مرد کیههههههه توروخدا کیه؟

ایتده خونه میخریم یا نه؟

باردار میشم؟

توروخدا بگو این سه تارو هم بخدا دعات میکنممممم توروقران 

خاتما برا هممتون میگیرم بخدا دل هیشکی رو نمیشکونم شاید امروز نتونم براهمه ولی قول میدم حتی شده روزی ...

ممنون عزیزپس تاپیکاروقفل کن درخواستاروقبول کن عزیزهمونجاجواب بده،خیرببینی🌹

لطفالایک نکنید،ممنون
اون مرد کیههههههه توروخدا کیه؟ ایتده خونه میخریم یا نه؟ باردار میشم؟ توروخدا بگو این سه تارو هم ب ...

چرا این پیامت هس هرجا میرم عس😆

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
سلام اول خواستم برای خودم بگیرم البته خیلی دلم میخواست فال برا خودم باشه ولی یکی یادم افتاد که مستحق ...

الان داره با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنه و فکرش زیاده

شرایط روحیش مناسب نیست

ولی طاهرش رو حفظ میکنه

همهدمیگذرند

روشنایی میبینم براش

تغییررو تحول داره

خاتما برا هممتون میگیرم بخدا دل هیشکی رو نمیشکونم شاید امروز نتونم براهمه ولی قول میدم حتی شده روزی ...

عزیزم الان که پس قول دادی مال منم بگیر اگه واسه همه میگیری😌اول اسممو میگم چون دختر عموهام هستند اینجا شناسایی نشم اول اسم خودم خ مامانم ص

خدایا شکرررررت که بهترینارو برام رقم زدی😘😘