2777
2789
عنوان

بارداري با آي وي اف

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 53 پست

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم

دیشب کمرمو لگنم فقط خیلی درد میکرد

نه من سقط زیاد داشتم واسه همین آی وی کردم

از دکترم پرسیدم باید استراحت مطلق باشم گفت نه دو سه روز اول استراحتت زیاد باشه بعدش کارهای خودتو بلند شو بکن

منم الان یواش یواش یه کارهایی میکنم ولی بیشتر دراز کشیدم

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم دیشب کمرمو لگنم فقط خیلی درد میکرد نه من سقط زیاد داشتم واسه همین آ ...

من اولين بارمه اي وي اف ميكنم منم كمر درد دارم مخصوصا شب ها 

امشالله به سلامتي باشه و باردار باشي🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شكر خدا كنه منم باردار باشم يعني واقعا دير ميگذره اين روزا☹️خدا كنه منم باردار باشم هيچ علائم ...

عزیزم انشالله مامان شدی

منم هیچ علائمی نداشتم هیییییچچچچ

دقیقا از روزی که سونو رفتم برای قلب جنین فکر کنم ۷ هفته بودم علائمم شروع شد یادش میگفتم حالم بد میشه

دنبال علائم نباش عزیزم

علائم وقتی میاد سراغت که دیگه فهمیدی بارداری

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم انشالله مامان شدی منم هیچ علائمی نداشتم هیییییچچچچ دقیقا از روزی که سونو رفتم برای قلب جنین ...

چقدر پيغامت باعث دلگرميم شد خدا كنه ممنونم و اميدوار پناه بردم به خدا هرچه خواست اون باشه خدا حفظتون كنه🙏🏻🌹

چقدر پيغامت باعث دلگرميم شد خدا كنه ممنونم و اميدوار پناه بردم به خدا هرچه خواست اون باشه خدا حفظتون ...

قربونت برم

اصلا بهش فکر نکن به خدا توکل کن به آفرید برس و آرامشتو بهم نزن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
انشاالله که باردار باشی عزیزم منم روز نهم انتقال هستم روزها طولانیییییی و کسل کننده میگذره ولی سع ...

سارينا جون شما علائمي نداريد ؟ 

من الان رسيدم به روز شما روز نهم هستم سينه هان خيلي سفت شده بود و حرارت داشت و درد ميكرد از ديروز همه ي علائم شينه هام برطرف شده نگرانم گفتم شما تو وضعيته مشابهي از شما بپرسم شما علائم داري؟

سارينا جون شما علائمي نداريد ؟  من الان رسيدم به روز شما روز نهم هستم سينه هان خيلي سفت شده بو ...

سلام عزیزم

منم مثل شما سینه هام متورم و دردناک شده بود ولی فقط دو سه روز بعدش خوب شد

الانم هیچ علائمی ندارم

فقط دو روزه دلم مثل زمان پریودی هی تیر میکشه

سلام عزیزم منم مثل شما سینه هام متورم و دردناک شده بود ولی فقط دو سه روز بعدش خوب شد الانم هیچ علا ...

باورت نميشه همونقدر كه نگران خودم هستم نگران جواب آزمايش شما هم هستم

منم زير دلم درد ميكرد خوب شد باز يكم تير ميكشه من كه نزديك تايم پريودمه اين سه روز ميترسم😬🙈 انشالله به خير بگذره 🌹مرسي كه جواب دادي

باورت نميشه همونقدر كه نگران خودم هستم نگران جواب آزمايش شما هم هستم منم زير دلم درد ميكرد خوب شد ب ...

اره منم دیروز زمان پریودم بود

ولی اینجا از خانمها پرسیدم گفتن زمان پریود زمان قبلی ای که شدیم نیست 

اگه خدایی نکرده نباشه دو هفته بعد از انتقال باید بشیم انگار

اره منم دیروز زمان پریودم بود ولی اینجا از خانمها پرسیدم گفتن زمان پریود زمان قبلی ای که شدیم نیست& ...

جدي ؟ حتما چون داريم دارو مصرف ميكنيم  

من دلخوش بودم كه اين سه روز بگذره يه نفس راحت ميكشم نگو تا جواب قطعي آزمايش قرار نيست نفس راحت بكشيم😅

براي من دو تا آزمايش داده