asal_z مدیر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 عنوان بارداري با آي وي اف | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 53 پست سلام دوستان من اقدام به بارداري با آي وي اف كردم الان روز چهارم انتقال هستم خيلي نگرانم ميخواستم ببينم كسي انجام داده ؟ باردار شده و علائمش چي بوده؟ 1398/10/26 | 23:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 من سينه هام كه شل شده دارم سكته ميكنم آخه تو لارداري معمولا سفت و دردناك ميمونه اره مال منم شل شدهفته پیش تقریبا دو برابر شده بودبعد خیلی هم درد میکردولی الان نه زیادچون هی دل درد پریودم دارم استرس میگیرماز یه طرف علایم بارداری هم هستاولی آدم همش میترسه پریود بشه
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 اره مال منم شل شد هفته پیش تقریبا دو برابر شده بود بعد خیلی هم درد میکرد ولی الان نه زیاد چون هی ... منم 😬🙈 فقط خدا كمكمون كنه🙏🏻🌹
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 اره مال منم شل شد هفته پیش تقریبا دو برابر شده بود بعد خیلی هم درد میکرد ولی الان نه زیاد چون هی ... سلام سارينا جونآزمايش دادي ؟ خوش خبر باشي انشالله
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 سلام عزیزمنه دکترم حواسش نبود گفت چهارم بروچهارم جمعه اسمجبورم شنبه برمآزمایش دادم حتما میام خبرت میکنم عزیزمممنون که پیگیری
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 سلام عزیزم نه دکترم حواسش نبود گفت چهارم برو چهارم جمعه اس مجبورم شنبه برم آزمایش دادم حتما میام ... ااا منم دوشنبه دارم 🙈به خدا همش دنبال خبر خوبم كه دلگرم بشم ببخشيد كه پيگيري كردم از فضولي نيست از استرس زياده و اينكه دنبال دلگرمي و اميدم
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 ااا منم دوشنبه دارم 🙈به خدا همش دنبال خبر خوبم كه دلگرم بشم ببخشيد كه پيگيري كردم از فضولي ن ... نه عزیزم فضولی چیه قشنگ درکت میکنم چون خودم دقیقا شرایط تو رو دارم
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 نه عزیزم فضولی چیه قشنگ درکت میکنم چون خودم دقیقا شرایط تو رو دارم سلام سارينا آزمايش دادي ؟من امروز سيزدهم تموم شد اما طاقت خودمم تموم شده ميخوام صبح برم آزمايشبه سلامتي بارداري؟
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 سلام سارينا آزمايش دادي ؟ من امروز سيزدهم تموم شد اما طاقت خودمم تموم شده ميخوام صبح برم آزمايش به ... سلام عزیزمنه باردار نیستم منفی بود
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 سلام عزیزم نه باردار نیستم منفی بود اي واي 😞😞😞😞واقعا متأسفم انشالله دفعه ي بعد من كه ديگه بيخيال شدم هيچ علائمي ندارم بي بي چكم زدم منفي بود ديگه از پريروز بيخيال شدم ولي ميگم آزمايش زودتر بدم اين داروهاي لعنتي رو قطع كنم
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 من دوبار بی بی چک گذاشتم یه هاله خیلی خیلی محو افتاد جفتشولی ازمایشم ۰/۵ بوداما به دکترم پیام دادم گفتم گفت چه مثبت شد چه منفی ۴۸ ساعت دیگه تکرارش کنداروهامم گفت قطع نکنم تا دو شنبه
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 من دوبار بی بی چک گذاشتم یه هاله خیلی خیلی محو افتاد جفتش ولی ازمایشم ۰/۵ بود اما به دکترم پیام دا ... مال منم به زور يه هاله بود كه من به منفي گرفتم البته همسرم ميگفت من واضح ميبينم اما من خودم يه هاله ي ضعيف و محو ميديدم نميدونم ولي ديگه گفتم نهايت منفي ميشه واقعا نميتونم خودمو بيش از اين عذاب بدم به اندازه كافي درمانش اذيتمون كرده جداي از استرس اين دو هفتهانشالله كه دومين آزمايش مثبت باشه من كلي اميد دارم خبراي خوب از شما بشنوم چون تقريبا تو يه وضعيت هستيم
سارینااااااا عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 308 مال منم به زور يه هاله بود كه من به منفي گرفتم البته همسرم ميگفت من واضح ميبينم اما من خودم يه هاله ... اره منم همین طوربا این که جوابم تقریبا صفر بوده ولی دلمو الکی به آزمایش فردا خوش کردمهمش میگم شاید معجزه بشه خوابم نمیبره اصلا
asal_z مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 143 سلام عزیزم آزمایش دادی؟ چی شد؟ سلام عزيزم همين الان فهميدم منفي بود😞