2777
2789

خانوما علایم بارداریتون چی بوده ریز ترین ها تورو خدا رد نشین بگین ؟از لانه گزینی چ موقع افتاد یا اصلا داشتین لانه گزینی یا نه ؟و علایم های دیگ ؟و چ‌دارو هایی مصرف کردین ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشتن دنبال علائم ینی استرس ،استرس هم مانع بزرگ برای اتفاق نیفتن لقاح و بارداریه . این چه حالیه داری ...

چیکار کنم دوساله خسته شدم خواهر دوماهه همسرم عمل واریکوسل کرده میخوام زود باردار شم نگن مشکل از منه ....برام دعا کن 

منم مثل توام الان درگیرم باردارم این ماه یا ن

دومین ماه اقداممه اما خیلی صبوری کردم و خستم دگ از صبر چون سقط داشتم چندماه پیش و کلی درد و رنج و صبر تا ب اقدام الان برسم ک بازم کلا استرسه خستم امیدوارم این ماه باردار باشم و پری نیاد

منِ او🌹🍃
چیکار کنم دوساله خسته شدم خواهر دوماهه همسرم عمل واریکوسل کرده میخوام زود باردار شم نگن مشکل از منه ...

خوبه خودت میگی همسرت عمل کرده پس خودت مشکلی نداشتی بعدم ببخشید گور بابای حرف مردم🙄

چیکار کنم دوساله خسته شدم خواهر دوماهه همسرم عمل واریکوسل کرده میخوام زود باردار شم نگن مشکل از منه ...

انشالله ب وقتش میشی .من چند ماه قبل اقدام کردم انقدددد استرس داشتم شب و روز ک برا اولین بار پریودم ۷ روز عقب افتاد ،عفونت شدید هم گرفتم دکتر گفت عامل اصلیش استرسِ . 

این ماه اقدام کردم اصلا انگار ن انگار . بخواد بشه میشه چ علائم ببینی چ نبینی

بقیه هم هرچی میخوان بگن اهمیت نده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

انشالله ب وقتش میشی .من چند ماه قبل اقدام کردم انقدددد استرس داشتم شب و روز ک برا اولین بار پریودم ۷ ...

درسته دکترم میگ استرس نداشته باش استرس نداشتم اما دوروزه ب استرس افتادم فردا موعدمه