2777
2789
عنوان

مشکلم با دختر دونیم سالم

668 بازدید | 71 پست

دخترم الان شش ماهه یاد گرفته بره دستشویی و من میدونم که کاملا بلده و منظورمو هم میفهمه ولی اکثر روزا به خودش زحمت دستشویی رفتن نمیده یه ذره میکنه تو شلوارش راحت میشه باز همونجوری میگرده تا دوباره جیشش بگیره ۲۵ تا شلوار داره که هر سه روز کل اونارو میشورم خیلی ازین وضع کلافم نه تنبیه نه تشویق هیچی جواب نمیده حتی بعضی روزا هررکاری کنم اصلا تو دستشویی جیش نمیکنه همه رو تو شلوارش میکنه و من عوض میکنم دیگه دیوونه شدم دلم میخواد خودمو بزنم😤😤😤

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

عزیزم زوده تا راه بیوفته ها

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زوده تا راه بیوفته ها

تو این شش ماه خونمو به گند کشید به خدا خسته شدم کل عمرم دارم میشورم😭

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

بسكه سرگرم بازي ميشن نميتونن دل بكنن برن دسشويي هر دو ساعت يبار ببرش بشينه رو فرنگي بگو تا جيش نكني بازي خبري نيس.تو مدتي هم كه نشسته باهاش حرف بزن بگو خونمون كثيف ميشه و اگه نري دسشويي جيش كني مريض ميشي و... توجيهش كن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من ی وقتایی میگم جیشت بره پیش مامان باباش گناه داره تو شلوارت نریز😁😣😣😣 راضی میشه بیاد دسشویی بریزه. بعد هر دفعه میگه این داداشسون بود این مثلا جیش پلیس بود این فروشنده شون بود....😁😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
وای چ سخت  منم دقیقا پسرم سن دختر شماست اصلاااا تاحالا نکرده تو شلوارش حتی شب هم باشه بیدارم م ...

پسر منم سریع یاد گرفت دو روزه کلا بازش کردم ولی این یکی واقعا دیوونم کرده میشینم دیگه گریه میکنم از دستش

25 تا شلوار. دلم برا پسرم سوخت چهار تا شلوار داره کلا. پسر منم 30 ماهشه 

ایندفعه ک کثیف کرد شلوار نپوشون بگو ای وای دیگ شلوارت نموند چیکارکنیم؟ 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
استارتر منظورت هم ادرار هم.....؟  آخه منم دقیقا مشکل تو رو دارم اما فقط با شماره 2 دختر منم 2 ...

نه فقط ادرار