2777
2789

سلام‌ . من دارم‌ بد نیست تمیز‌ میکنه‌ 

ولی من تعریف‌ الجی رو خیلی‌ شنیدم‌ خودم تو فکرم عوضش کنم الجی بگیرم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

زندایی شوهرم داره راضیه کلا توخرید ماشین ظرفشویی چنتاچیزمهمه وگرنه سازوکار همشون تقریبا یکیه 

یکی اینکه داخلش استیل باشه پلاستیک نباشه بو بگیره و بمرور خراب شه

دو اینکه مبله باشه اصلا رومیزی نخر بعداپشیمون میشی

مارک هم بخوای ال جی بوش بکو مجیک هم خوبه خاله شوهرم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان مونتاژی شدن ناراضی زیاد داره الجی

عههههه‌ من تعریفش رو خیلی شنیدم‌ 

آپشن‌ زیاد داره

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
دیگه الان جدیدها همه یکی شدن آپشن هاشون همه نیم ظرفیت شو و بخارشور و اینارو دارن بکو هم داره

من میخواستم سال پیش تابستون بخرم اول بوش میخواستم بگیرم خیلی گرون شده بود ۱۳ت بود اون موقع

ال جی هم که اصلا پیدانمیشد همه جارو گشتم نبود تصمیم گرفتم بکو بگیرم امکاناتش خیلی خوب بود بعد یجا اتفاقی ال جی دیدم دیگه روحساب مارک اونو گرفتم وگرنه امکاناتش یکی بود و البته قیمتش

من میخواستم سال پیش تابستون بخرم اول بوش میخواستم بگیرم خیلی گرون شده بود ۱۳ت بود اون موقع ال جی هم ...

منم بین بکو و الجی.بکو گرفتم ولی چون برا جهیزیه اس حمیتونم استفاده بکنم ببینم خوبه یا نه اخه همه گفتن بکو بگیر عالیه

منم بین بکو و الجی.بکو گرفتم ولی چون برا جهیزیه اس حمیتونم استفاده بکنم ببینم خوبه یا نه اخه همه گفت ...

مبارکت باشه عروس خانم دودل نباش پس همیشه به تصمیم خودت احترام بزار بکو مارک خوبیه نگران نباش

ممنووونم مهربون😚😍

عزیزم مبارکت باشه، بکو کارش خوبه نگران نباش، میشه بگی اسم مدل ماشینت چیه و چندتومن خریدی؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊