بسلامتی، چقدر مناسب گرفتی، اخه منم همین مدلو دارم اما پارسال نزدیک 7تومن خریدم، از کجا خریدی شما؟
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم، راضیم ازش، فقط یکم صداش زیاده که اکثر مارکایی که دیدم در یه حدی صدا دارن، فقط مارک بوش هست که اصلا صدا نداره
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
کدام مدل بکو خوب هست میدونید شما قیمتش چند گرفتید.؟
از مدلای جدیدش خبر ندارم عزیزم، اما اگه گرفتی سه سبده بگیر، من 3سال پیش دوسبده گرفتم 7تومن
من رو میزی دارم،۶ نفره،بخدا که دست راستمه تو آشپزخونه،چرا به درد نخوره
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘