2777
2789
مدلdfn28420  بکو...۱۵نفره اس گرفتم 4میلیون ۱۰۰

بسلامتی، چقدر مناسب گرفتی، اخه منم همین مدلو دارم اما پارسال نزدیک 7تومن خریدم، از کجا خریدی شما؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از این مدل راضی هستید؟

اره عزیزم، راضیم ازش، فقط یکم صداش زیاده که اکثر مارکایی که دیدم در یه حدی صدا دارن، فقط مارک بوش هست که اصلا صدا نداره

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
کدام مدل بکو خوب هست میدونید  شما قیمتش چند گرفتید.؟

از مدلای جدیدش خبر ندارم عزیزم، اما اگه گرفتی سه سبده بگیر، من 3سال پیش دوسبده گرفتم 7تومن 

چــرا؟

چی چرا؟ 

چــرا سه سبده؟ دوسبده فضاش کمه.

اونموقع سه سبده نزده بود هنوز این مارک 

زندایی شوهرم داره راضیه کلا توخرید ماشین ظرفشویی چنتاچیزمهمه وگرنه سازوکار همشون تقریبا یکیه  ...

من رو میزی دارم،۶ نفره،بخدا که دست راستمه تو آشپزخونه،چرا به درد نخوره

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘 
چه مارکی دارید؟

بوش عزیزم

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘