2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیهوشی کامل نارس بدنیا امد ۲۵ هفته عمل اول یکماه بعد تولد عمل دوم دوماه بعد تولد

من پسرم عمل داره سه چهار روز دیکه. هر دو تا شصت پاش رو باید عمل کنن. از بیهوشی کاملش نگرانم. بعدش شیر نباید بخوره؟؟ فکر کنم تنفسی بیهوش میکنن 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
نه اشتباه شد تعویض خون کردن ولی بیهوشی نبود ولی دختر بزرگم انگشتش عمل شد درسته عمل سختی نبود ولی بیه ...

پسر منم قراره پاشو عمل کنن شصت دوتا پاش رو‌ . خیلی نگرانم

پسر من یه بار فقط چهل و سه روزش بود عمل فتق شد یه بارم 21ماهه بود چشمش رو عمل کردند هر دو بیهوشی کامل

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
من پسرم عمل داره سه چهار روز دیکه. هر دو تا شصت پاش رو باید عمل کنن. از بیهوشی کاملش نگرانم. بعدش شی ...

نگران نباش هرچی خواست خداست پسر من مشکل تنفسی داشت با امبولانس و پرستار برای بار اول بردم مطب دکتر چون در سطح استان فقط دوتا دکتر این عمل انجام میدادن تو همون مطب با کپسول اکسیژن بود ولی به لطف خدا بعد عمل به هوش امد

پسر من یه بار فقط چهل و سه روزش بود عمل فتق شد یه بارم 21ماهه بود چشمش رو عمل کردند هر دو بیهوشی کام ...

بیهوشی کامل چطوره؟ بعدش بچه خیلی اذیت میشه درسته؟؟

من پسرم عمل داره سه چهار روز دیکه. هر دو تا شصت پاش رو باید عمل کنن. از بیهوشی کاملش نگرانم. بعدش شی ...

نه چند ساعت قبل عمل نباید شیر بخوره دختر من آخر شب خیلی گشنش بود سحر بهش شیر دادم گفتم تا صبح هضم میکنه موقع عمل چون معدش شیر داشت عمل نکردن