2777
2789
عنوان

راهکاد قطعی کبودی زیر چشم

1137 بازدید | 38 پست

کسی این مشکل و داشته حل شده باشه بگه لطفا 

خسته شدم اعتماد به نفسمو گرفته 😔

فیلر و کربوکسی و پی ار پی هم انجام دادم گودیش کم شد ولی کبودیش هست که هست 

بدون کرم پودر نمیشه هیچ جا رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من یه خوروه سیاه شده بود داروی سودابر از سایت تبریریان مصرف کردم شکر خدا کامل رفع شد از اولم بهتر شد انگار کرمپودر زدم زیر چشمم داروی صاف کننده هم مصرف کردم البته

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ببخشید به جز فیلر کدوم روش واسه رفع گودی بهتر بود من مشکل گودی دارم ولی اصلا فیلر دوست ندارم....برای تیرگی میگن روغن بنفشه خوبه ماساژش بدی و یا روغنهای گدم مثل سیاهدانه

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

عزیزم میشه لطفا درمورد فیلر برام بگی؟منم قصدشو دارم چجوریه؟دائمیه؟هزینش چقده؟ممنون

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
عزیزم میشه لطفا درمورد فیلر برام بگی؟منم قصدشو دارم چجوریه؟دائمیه؟هزینش چقده؟ممنون

فیلر از جنس هیالورونیک هیچ ضرری نداره پر کنندس دائمی نیست زیر چشم معمولا تا ۲ سال میمونه باید تمدیدش کنی گودی رو بر طرف میکنه ی مقدار کم هم تیرگی رو ... هزینشم از ۱ تومن شروع میشه