2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دیروز ماه عسل رو دیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 22 پست
ینی هنوز همچین مرداییم هستن؟؟؟؟خدا حفظشون کنه...
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مردای بامرام چرا تو زندگیه من نیومدن؟؟؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
من از دیروز با دهان باز موندم باور کنید اخه این آقای محترم .و باوفا تمایلات مردونه نداره آفرین به غیرتشش
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما : 6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968
سلااااااااااااااااااااااام....منم دیدم
من فاطمه هستم و شیدا دوستمه که به خاطر نجاتم کاربریش داده من تا کمکم کنید خودم نجات بدم از بدبختی.واسم بی زحمت صلوات بفرستین آدم بشم
منم تاپیک زدم دربارش کلی تاپیک بود.آدرسشو میزارم حالا دیروز برنامه عالی بود
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص