2777
2789

علت طلاقتون چی بود؟

خودتون راضی بودین یا نه

بچه داشتین

من ک حس خفگی دارم.اصلا خوب نیستیم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

چرا میخوای جدا شی

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تاپیکاتو میخونم 

حال الانتو خوب درک میکنم 

امیدوارم زودتر حالت خوب شه عزیزم 

هرجورحساب کنی حتی اگه طرفت بدترین ادم دنیا باشه جدایی خیلی سخته و زمان میبره تا به حال نرمال برسی 

ایشالا به حق پنج تن روزهای خیلی خوبی در انتظارت باشه😘

خدایا شکرت🙏🏻🤲🏻
شوهرت فهمیده الان؟؟؟ برای تو طلاق بهترین گزینه بود نگران نباش درست می شه 

نمیدونم احتمالا پیام رفته فهمیده باشه.خبری ازش نیست

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

توبهترین کارو کردی عزیزم صبرداشته باش و صلوات زیاد بفرست خیلی ب آروم شدن کمک میکنه اگه تونستی غسل صبرهم بگیر خیلی خوبه منم برات دعا میکنم خیلی زود آروم بشی❤

آخہ شبــــ ڪـــــ میشہ... حس میڪنم یڪے نشستہ پیشتـــ

من دیشب تا دیر وقت تاپیکاتو خوندم، خیلی ناراحت شدم و فهمیدم را ه دیگه ای جز طلاق واقعا نمونده بود! خیلی برای خودت و بچه هات دعا میکنم.

من دیشب تا دیر وقت تاپیکاتو خوندم، خیلی ناراحت شدم و فهمیدم را ه دیگه ای جز طلاق واقعا نمونده بود! خ ...

عزیز دلمی لطف داری

رضایت بعد طلاق به دلیل طلاقت ربط داره

کسایی که سر بهانه های واهی جدا میشن ممکنه ناراحت باشن

اما کسایی که دلایل قانع کننده دارن قاعدتا خوشحال خواهند بود

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد