2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

276 بازدید | 68 پست

سلام. خانما

من ی رابطه مشکوک داشتم. دو روز بعدش قرص اورژانسی خوردم الان ۷روز از موعد پری گذشته ولی نشدم .امکان حاملگی هس؟

قبلا ک قرص مصرف میکردم ۵ردز بعد مصرف پری میشدم اما الان ۱۸روز گذشته از روزی ک مصرف کرم ‌

حتما بیبی چک بزن..دوست من بعد رابطه شون دو بار قرص اورژانسی خورد و با وجود پلی کیستیک و خوردن قرص حامله شد😐

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بیبی چک بزن..دوست من بعد رابطه شون دو بار قرص اورژانسی خورد و با وجود پلی کیستیک و خوردن قرص حا ...

ای وای

ینی ممکنه ؟

حتی اگه فقط چند قطره وارد شده باشه؟

من رابطه مشکوک داشتم ، اورژانسی خوردم روز بعدش، تازه موعدم سه روز لکه بینی هم داشتم ولی ...

الان نی نی کنارمه دارم میخابونمش😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁