2777
2789
عنوان

توبه تا چند بار قابل قبول هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 28 پست

اراده کن دیگه اساسی توبه کن عزیزم 😍 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

اینکه هی توبه کنی هی بری سمتش خوب نیس ..ی نذرخیلی سخت براخودت تعین کن که اگه دوباره تکرار کردی باید نذرتوانجام بدی سیغه نذر بکن که نتونی زیرش بزنی ولی بهترش اینکه بامرجع تقلیدت صحبت کنی ازشون راهنمایی بخای

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در توبه همیشه بازه. اما بدونین یکی از اثرات توبه اینه ک دوباره سمتش نرین.

این توبتون رو توبه واقعی قرار بدید تا دیگه سمتش نرید

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

اومدم بگم صد بار اگر توبه شکستی بازآی ک دوستان زحمتشو کشیدن، یه خورده ارادت رو قوی تر کن،یا با یه چیز دیگه ک گناه نباشه جایگزین کن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
استارتر چیه؟؟

استارتر شمایی . به ایجاد کننده ی تاپیک میگن استارتر یا اسی جون . فرقی نمیکنه . 

گناه بزرگت رو درست حدس زدم یا نه . ؟ 

ببین فقط توبه کافی نیست باید اون عواملی که باعث میشه سمتش بری رو حذف یا کمرنگ کنی . 

از کجا بدونم خدا باز میبخشه....منو عذاب نمیکنه

اگه دیگه تکرار نکنی میبخشه . خودش گفته . ولی شما باید تلاش کنی که عوامل تحریک کننده رو از دور و برت حذف کنی . 

مثل فیلم . عکس . داستان محرک 

و چون مذهبی هستی و توبه اینا حالیت میشه بهت میگم هر شب قبل از خواب سوره معارج رو بخون . تاثیر بسزایی داره .