2777
2789
عنوان

توبه تا چند بار قابل قبول هست؟؟

911 بازدید | 28 پست

سلام.من از یک گناه بزرگ بارها بارها توبه کردم .اما بعد از هربار توبه باز شکستم...الان خسته و نا امیدو وحشت زدم ...چکار باید بکنم؟؟

خدامهربونتراز این حرفاس آعوشش همیشه رو بنده هاش بازه بازم توبه عزیزم خدا قبول میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم توبه کن دیگه یکاری کن سمتش نرو

مثلا اب داغ داغ بریز دستت ببین عذاب جهنم میتونی تحمل کنی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

اگر به فکر خودسازی نباشی قطعا توبه بی فایدس.....

باید عزمت رو‌جزم کنی برای تغییر شخصیت......

در ضمن نا امید نشو و به خودت تلقین نکن.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!