2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز میشه جواب بدین

225 بازدید | 32 پست

کسی اینجا خودش یا اقوامش بیمارستان کیلینیک خانواده زایمان کردن؟ هزینش چقدر میشه با دفترچه؟ کسی دفترچه نیروهای مسلح داشته ؟ میخوام ببینم آخرش چنددرمیاد با اتاق خصوصی و پمپ درد همه چی

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصی ۴/۵شده بود ک البته زده بودن دست بچه رو هم در اورده بودن😑😑😑😑

البته خاک بر سرشون بوده

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

با دفترچه مسلح کاشانی یا صدوقی فکر کنم بهتره.کارشونم بهتره .یبار یه مریصاشون بعد زایمان افتاده بود روی خونریزی اومده بود بیمارستان ما با امبولانس بردیمش اونجا فقط ازدکتر ما ایراد میگرفت زیر بار نمیرفت که مریصه اونجا رایمان کرده.دکتراش و پرسنلش چندشن.البته من توی یه بیمارستان دیگم کلا

خصوصی ۴/۵شده بود ک البته زده بودن دست بچه رو هم در اورده بودن😑😑😑😑

ینی چی دست بچه رو هم درآوردن😟😟 ازین حرفا نزنید اون هفته میخوام اونجا زایمان کنم😑😑

ینی چی دست بچه رو هم درآوردن😟😟 ازین حرفا نزنید اون هفته میخوام اونجا زایمان کنم😑😑

همه ک مثل هم نیستن عزیزم شما نگران نباش

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
با دفترچه مسلح کاشانی یا صدوقی فکر کنم بهتره.کارشونم بهتره .یبار یه مریصاشون بعد زایمان افتاده بود ر ...

اره عزیزم صدوقی که تقریبا رایگانه ، من شرایطم فرق داره خصوصی میخوام برم؛ دکترم اونجاست ولی بهم گفتن برای دفترچه های ما هم پوشش خوبی داره  ؛ دکترش کی بود؟ 

شما کدوم بیمارستانی؟

صدوقی برا نیرو مسلح رایگانه بیمارستان خوبی هم هست . خانواده رو جاریم رازی نبود رفته بود ۳ سال پیش ا ...

صدوقی هم خوبه ولی میگن شلوغه حسابی؛ خودمم توی بارداری آزمایشامو اونجا رفتم خب خیلی قیمتاش مناسبه... میخوام ببینم با دفترچمون چند درمیاد

پارسال ب زن داداشم ۴ونیم یا۵و نیم یادم‌نیست گفته بود خانواده ازاد ! اوتم رفت زهرای مرضیه خیلی هم راض ...

پس آزاد بوده... الان روی ۶ تومنه آزاد پرسیدم

نگران نیستم عزیزم🤗 دکترش کی بوده؟ همین بیمارستان؟

دکتر اسلامی هم توی صدوقیه.عاااالیه من رفتم پیشش

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚