کسی اینجا خودش یا اقوامش بیمارستان کیلینیک خانواده زایمان کردن؟ هزینش چقدر میشه با دفترچه؟ کسی دفترچه نیروهای مسلح داشته ؟ میخوام ببینم آخرش چنددرمیاد با اتاق خصوصی و پمپ درد همه چی
امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خود نیروهای مسلح بیمه تکمیلی داره ولی این بیمارستان کلا با نیروهای مسلح قرارداد داره و همون اول کار هزینه کمتر میگیره؛ دیگه نمیدونم بعدم میشه از تکمیلی استفاده کرد یانه ... گیج شدم😞
امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
اره عزیزم صدوقی که تقریبا رایگانه ، من شرایطم فرق داره خصوصی میخوام برم؛ دکترم اونجاست ولی بهم گفتن ...
بیمارستانمو نمیگم😁😁😁😁 دکترش نکفته بود داروی رقیق شدنشو کم کنه هی همینجور امپوله رو زده بود وایی خون رقیق و شل گاههیم لخته های بزرگ میومد.نصف شب بود دکتر خودش نبود.انکال زنانشونم طلبکار با زبر شلواری قرمز اومده مریصو گرفت هرچی میگف اینحا زاییدم زیر بار نرفتن اولش.سال گذشته هم یمرگ مادر داشتن.کلا هرکی رفته زیاد راضی نبودهفقط به قروفر محوطه زایشگاشون رسیدن.