2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست
از هر بیمارستانی میخای بزنگ وصل شو حسابداری میگن بهت

تماس گرفتم حضوریم پرسیدم ولی چون میشنوم اون چیزی که میگن با آخرش فرق داره خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم انگار هیچ کسم نیست☹

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيمه تكميلي دارين ؟

خود نیروهای مسلح بیمه تکمیلی داره ولی این بیمارستان کلا با نیروهای مسلح قرارداد داره و همون اول کار هزینه کمتر میگیره؛ دیگه نمیدونم بعدم میشه از تکمیلی استفاده کرد یانه ... گیج شدم😞

خود نیروهای مسلح بیمه تکمیلی داره ولی این بیمارستان کلا با نیروهای مسلح قرارداد داره و همون اول کار ...

فقط بايد زنگ بزني از بيمارستان بپرسي

يادمه چند وقت به زايمانم 

زنگ ميزدم به بيمارستانا

واحد پذيرش يا ترخيص

تمام سوالاتم رو پرسيدم 

سزارين كردم بيمارستان خصوصي طرف قرار داد بيمه تكميلي

شد حدود ٥٨٠ هزار تومان 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
فقط بايد زنگ بزني از بيمارستان بپرسي يادمه چند وقت به زايمانم  زنگ ميزدم به بيمارستانا واحد ...

آره بازم تماس میگیرم کامل تر میپرسم؛ ولی حضوری پرسیدم تماسم گرفتم 

شما کجا زایمان کردین؟ منم سزارین میخوام

اره عزیزم صدوقی که تقریبا رایگانه ، من شرایطم فرق داره خصوصی میخوام برم؛ دکترم اونجاست ولی بهم گفتن ...

بیمارستانمو نمیگم😁😁😁😁 دکترش نکفته بود داروی رقیق شدنشو کم کنه هی همینجور امپوله رو زده بود وایی خون رقیق و شل گاههیم لخته های بزرگ میومد.نصف شب بود دکتر خودش نبود.انکال زنانشونم طلبکار با زبر شلواری قرمز اومده مریصو گرفت هرچی میگف اینحا زاییدم زیر بار نرفتن اولش.سال گذشته هم یمرگ مادر داشتن.کلا هرکی رفته زیاد راضی نبوده‌فقط به قروفر محوطه زایشگاشون رسیدن.

بیمارستانمو نمیگم😁😁😁😁 دکترش نکفته بود داروی رقیق شدنشو کم کنه هی همینجور امپوله رو زده بود وایی ...

ای بابا چه دکتر بی مسئولیتی داشته😤😤😤

ای بابا چه دکتر بی مسئولیتی داشته😤😤😤

عاره چون روبه موت بود بدبخت دختره۲۰ سالش بود توی امبولانس خون بهش وصیلیدیم.زیر بارم نمیرفت به دکتره نریص بزنگه.منم گقتم سوپروایزرتون کجاست من برم تکلیفمو معلون کنم نصف شب الکی منو نگه داشتین.دیگه خفه سد منم اومدم.دکتراش پررو طلبکارن فکر میکنن مردم عادی عنن

عاره چون روبه موت بود بدبخت دختره۲۰ سالش بود توی امبولانس خون بهش وصیلیدیم.زیر بارم نمیرفت به دکتره ...

اتفاقا منم آ اس آ دکترم واسه خون رسانی بهتر به جنین نوشته بود چون دیابت داشتم ؛ ولی گفت از ۳۶ هفته قطعش کن ؛ قبلشم چندتا آمپول میزدم

آره بازم تماس میگیرم کامل تر میپرسم؛ ولی حضوری پرسیدم تماسم گرفتم  شما کجا زایمان کردین؟ منم س ...

من ساكن اصفهانم

اما براي زايمان اومدم تهران خونه مادرم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
من ساكن اصفهانم اما براي زايمان اومدم تهران خونه مادرم 

آهان خب به سلامتی تهران گیرشون کمتره خصوصیا‌.

برای منم دعا کن مشکلی پیش نیاد