2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود شدن 😢

4946 بازدید | 127 پست

خانوما من این ماه روز 13 سیکلم آمپول hcg زدم و از شب 18 هم هر شب شیاف پروژسترون . 17 روز بعد از آمپول یعنی روز 30 سیکلم بی بی زدم بعد از 5 دقیقه هاله انداخت و خط دومش صورتی کمرنگ کامل مشخص شد . اینقدر با همسر شادی کردیم که خدا میدونه . 9 ماهه اقدامیم و مشکلمون کم تحرکی اسپرم همسرم بوده . امروز 31 سیکلمه و معمولا 28 روزه پری میشم . دیشب رفتم ببخشید دستشویی لک دیدم که رنگشم غیر عادی بود ولی پد گذاشتم

تا صبح از درد پریودی بیدار شدم رفتم دیدم خونریزی کردم . فعلا کمه اما کامل رنگ پریودی شده

نمیدونم چرا اینطوری شد

اینقدر حالم گرفته اس که نگووووو 😢

چرا بی بی چکم مثبت شد بعد اینجوری شدم ؟ 😢😢😢😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چکت چه مارکیه میگن به خاطر بعضی داروها هم هست مثبت کاذب منم الان بی بی زدم بازم منفی ۸روز از موعدم گذشته اگه تا شنبه پریود نشم میرم ازمایش اخه هیچ وقت انقد عقب نیفتاده سینه هامم در میکنه بعضی موقع ها هم حالت تهوع دارم

کاربر قدیمی ام. ترکیدم😤😬
ممکن حامله باشیا برو از بده

حتما عزیزم

عصری اگه دکترم باشه میرم هم آز بنویسه و هم چکابم کنه . خیلی غیر عادیه این حالتم 😢

منم یه بار بی بی چک گذاشتم کمرنگ نشون داد.

ولی حامله نبودم.

یه بارم حامله بودم، ماه اول 5روز پریود شدم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
بی بی چکت چه مارکیه میگن به خاطر بعضی داروها هم هست مثبت کاذب منم الان بی بی زدم بازم منفی ۸روز از م ...

مدیکور بود . فکر کنم کور بوده اشتباه نشون داده . آخه من سابقه خط دوم نداشتم 😢

منم یه بار بی بی چک گذاشتم کمرنگ نشون داد. ولی حامله نبودم. یه بارم حامله بودم، ماه اول 5روز پریود ...

یعنی تو حاملگی پریود شدی ؟ نی نی حالش خوبه ؟