2777
2789
عنوان

مبتلا به لوپوس شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 39 پست
علائمش چیه؟

من به خاطر درد مفاصل و تورمش رفتم.

ولی گویا تعداد زیادی از علائمش رو داشتم و خودم خبر نداشتم.

افسردگی.ریزش مو.درد کل بدن و تورم.خشکی صبحگاهی.سردرد میگرنی.خشکی پوست و قرمزی پوست.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
کنترل شه فک کنم مشکلی ایجادنکنه

آره انشالله.از اینکه باید دخترم رو از شیر بگیرم ناراحتم.اون دخترم رو هم همین سن مجبور شدم از شیر بگیرم‌.چون باردار شدم.شانس ندارم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر درد مفاصل و تورمش رفتم. ولی گویا تعداد زیادی از علائمش رو داشتم و خودم خبر نداشتم. افسر ...

عزیزم برات دعا کردم ایشالا که زود خوب بشی 💋

نه که حرفی نباشه ، هست ... ولی گفتن و نگفتنش فرق نداره 
آره انشالله.از اینکه باید دخترم رو از شیر بگیرم ناراحتم.اون دخترم رو هم همین سن مجبور شدم از شیر بگی ...

توکل برخدا ایشالا خوب میشی گلم 🥰

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

سلام غصه نخور به امید خدا خوب میشی پسرمنم بیماری خودایمنی پسوریازیس داره اوایل خیلی زجرمیکشیدم وگریه میکردم الان خداروشکر باداروکنترل میشه ورنج منم کمتر شده امیدمون به خدا باشه هربیماری شکست میخوره

سلام غصه نخور به امید خدا خوب میشی پسرمنم بیماری خودایمنی پسوریازیس داره اوایل خیلی زجرمیکشیدم وگریه ...

آخی.

پسوریازیس هم خیلی بده.خدا بهش سلامتی بده.